U penziji postao kolekcionar seks lutki: Bavi se svojim “curama”, oblači ih, fotografiše…

U penziji postao kolekcionar seks lutki: Bavi se svojim “curama”, oblači ih, fotografiše…

Nakon što je 2016. pogledao SF seriju Humans (Ljudi) o svijetu u kojem žive inteligentni roboti koji se fizički ne razlikuju od ljudi, Britanac Dean Bevan naručio je s interneta svoju prvu seks lutku, Sarah. Ubrzo su poštom počele stizati i ‘prijateljice’, pa je penzionisani 61-godišnjak danas vlasnik 25 lutki koje zove ‘svojim curama’.

Sve su njegove ‘cure’ napravljene od TPE (termo) plastike koja se miješa s gumom i koštaju oko 1.300 dolara, što je još uvijek daleko manje od cijene silikonskih lutki kojima često toliko košta samo glava…

Koliko je ovaj ljubitelj naučne fantastike opčinjen svojim lutkama najbolje govori činjenica da većinu dana provede presvlačeći ih i fotografirajući, a fotografije objavljuje na svom Instagram profilu, prenosi Večernji list.

– Često mi se jave ljudi koji ne mogu vjerovati da na fotografijama nisu prave žene – kaže Bevan i naglašava da su ‘silikonske lutke ipak nešto kvalitetnije, pa imaju čak i pore na licu’…

– I s plastikom se može napraviti dobar posao, posebno ako su oči realistične i make up dobro napravljen – objašnjava on. Kosa i obrve, kaže, također izgledaju prirodno jer se ne lijepe već implantiraju, slično kako estetski hirurzi klijentima implantiraju kosu.

– Ponekad im koža djeluje ‘masna’ jer se plastika sjaji, no to se može srediti – objasnio je ovaj otac dvoje djece koji je za vrijeme lockdowna zbog Covida sam napravio i bar u svom vrtu, koji mu služi kao inspirativna pozadina za fotografisanje plastičnih ljubimica.

A da bi naučio kako ih našminkati i pravilno dotjerao svoje lutke, penzioner je čak odgledao i na desetke YouTube video tutorijala raznih beauty influencerica o tajnama i trikovima nanošenja make upa, a pazi i da ‘njegove cure’ imaju dovoljno odjeće, pa im garderobu – mini suknje, sportske topiće i ostalo – naručuje preko eBaya.

Tržište seks lutki zadnjih je nekoliko godina, piše The Sun, doživjelo pravi procvat, pa se zbog ljudskog izgleda neki, poput bodybuildera Jurija Toločka iz Kazahstana, svojim lutkama i žene… 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica