U ponedjeljak OBN donosi treću sezonu uzbudljive serije “Crno siroče”

U ponedjeljak OBN donosi treću sezonu uzbudljive serije “Crno siroče”

OBN TV će u ponedjeljak emitirati prvu epizodu iz nove sezone, naslovljenu “Secrets are power”.Odlična Tatiana Maslany, koja briljira u ulogama svih Leda sestara, tako će se ponovno naći u brojnim avanturama koje se gledaju u dahu. Kao Sarah će raditi sve kako bi pružila sigurnost svojoj kćerkici, te svoje “sestre” držala podalje od nevolja.

“Crno siroče“ započinje svoju treću sezonu sa sjajnom idiličnom scenom. Sestre po epruveti uživaju u roštilju na suncu dok u pozadini sviraju Beach boysi, ali ubrzo će se ispostaviti da je ta idila samo Helenin san koji se pretvara u stvarnu noćnu moru. Zarobljena i izmučena dopušta svojim demonima da izađu na površinu u obliku škorpiona koji joj daje savjete. Njezine sestre još ne znaju da je nestala, a moraju se suočiti i s muškim klonovima iz projekta simboličnog imena Castor. Motivirani željom da riješe svoje genetske poteškoće, braća Castor su u mahnitoj potjeri za sestrama Leda i njihovim genetskim materijalom u kojem navodno leži ključ njihova ozdravljenja. Osim Tatiane Maslany u trećoj sezoni Orphan Blacka vidjet ćemo i Justina Chatwina, Jamesa Frainate Kyru Harper kao okrutnu vojnu savjetnicu.

Ne propustite početak treće sezone u ponedjeljak 12. ožujka/ marta u 23 sata, a do tada uživajte u završetku druge sezone ove sjajne serije.

 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica