Portal 072info

U PREPUNOM EKOR CLUBU: Allegro band oduševio zeničku publiku (FOTO)

Allegro band - Ekor Club 22.02 (1)

Popularni Allegro band iz Srbije sinoć je oduševio zeničku publiku u prepunom novouređenom Ekor Clubu, a čijim su inovacijama mnogobrojni posjetioci bili vidno oduševljeni. I pored mnogobrojnih događaja koji su se sinoć održavali u Zenici, ipak je najveće povjerenje i naklonost dobio upravo događaj realizovan u Ekor Clubu na trećem spratu Robne kuće Zeničanka.

Simpatična Slađana na čelu sa svojim momcima iz benda definitivno je bila pravi pogodak i potez koji je već duže vrijeme trebao Zeničanima i Zeničankama, budući da se ne mogu pohvaliti dobrim noćnim životom. U do posljednjeg mjesta ispunjenom klubu nestrpljivo se čekao izlazak Allegro benda na stage, iako su mnogobrojni posjetioci u više navrata ovacijama nagrađivali i DJ Sammyr Van Selimspahicha koji se trudio da atmosfera bude sve vrijeme na nivou.

Prava erupcija dobrog provoda i užarene atmosfere desila se po izlasku Allegro benda na stage, a svoj nastup otvorili su mega hitom ‘Neka ide život’, a nakon čega su se nizali hitovi kako popularnog benda tako i njihovih kolega sa estrade. Odličan provod kojem je svjedočio veliki broj zeničke javnosti definitivo će im ostati dugo u sjećanju, a Allegro band već razmišlja o novom terminu dolaska u Ekor Club.

Nama je večeras bilo sjajno, moramo pohvaliti publiku ali i vlasnika objekta kao i cjelokupnu organizaciju. Bilo je fenomenalno, publika nas je odlično prihvatila i mi smo se trudili da izaberemo pjesme u kojima će istinski uživati. Iskreno se nadam da ćemo uskoro ponovo doći, ranije sam čula da je publika u ovom gradu fenomenalna a u šta sam se večeras uvjerila. U publici sam vidjela razne starosti, od mlađih do starijih, vidim da su se svi lijepo proveli i baš mi je drago zbog toga” – kazala je odmah po završetku nastupa Slađana Lekić.

Kako je to sinoć izgledalo u Ekor Clubu pogledajte u fotogaleriji Benjamina Hazića, a uskoro iscrpnija fotogalerija uključujući i fotografije iz članka očekujte na našoj Facebook stranici.

[Galleries 209 not found]