Portal 072info

U PROGRAMU OBN TV: Zvezde Granda specijal u subotu i nedjelju

Najbolja zabava definitivno je i ovoga vikenda rezervisana za program OBN TV.

Naime, ove subote i nedjelje u programu OBN TV od 21 sat imaćemo priliku pogledati specijalna izdanja najpopularnijeg muzičkog takmičenja u regiji, Zvezde Granda u čije se super finale koje je na programu OBN TV 12.07.2015. plasiralo šest kandidata iz naše zemlje.

Naida Bešlagić, Belma Karšić, Harun Mehmedagić, Sead Hhodžić, Semir Jahić i Haris Berković će zajedno sa kandidatima iz regiona Tamarom Dragić, Biljanom Marković, Biljanom Sulimanović, Marinom Stankić, Filipom Božinovskim i Alenom Hasanovićem pokušati osvojiti simparije najvećeg broja gledalaca i postati pobjednik devete sezone i NOVA ZVEZDA GRANDA.

Deset mjeseci već se družimo sa njima a u subotu ćemo moći pogledati kratku retrospektivu nastpa svih šest momaka i šest djevojaka koji su se plasirali u superfinale koje se ove godine održava u Skoplju.

Dok nas u nedjelju od 21 sat očekuje prava poslastica. Svi finalisti će pjevati duete sa već etabliranim muzičkim imenima, Lepom Brenom, Acom Pejovićem, Kebom, Lukasom…. ali i sa dosadašnjim pobjednicima Zvezda Granda, Giletom, Mirzom..To će im biti i generalna proba pred finale koje je u programu OBN TV rezervisano za 12.07.2015. od 21 sat!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box