Portal 072info

U razmaku od sat vremena umrli sin i majka: Sudbina Dragana i Slavku odnijela u smrt

Screenshot 4 820
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Jeziva tragedija dogodila se u noći između četvrtka i petka kod Borskog jezera, u takozvanom Pirotskom naselju, kada su u razmaku od samo sat vremena preminuli sin i njegova majka!

Kako saznaju Novosti, nešto prije ponoći, Draganu P. (51) je pozlilo, dok je sa majkom boravio u svojoj vikendici između Brestovačke banje i Borskog jezera, a njegova majka Slavka T. M. (70) odmah je pozvala Hitnu pomoć. Da bi ih lakše našli u razuđenom naselju, žena se sa ljekarima dogovorila da ih sačeka kraj puta, ali kada je izašla na ulicu na nju je naletio “fijat punto”, kojim je upravljao Z. M. (47) iz Bora i usmrtio je na licu mjesta.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Od siline udarca, Slavka je bila odbačena nekoliko desetina metara. Ljekari su odmah pokušali reanimaciju, ali je nesrećna žena zadobila višestruke teške prelome gotovo po cijelom tijelu, tako da joj nije bilo spasa. Nakon toga, medicinski radnici su dali sve od sebe da pomognu i Draganu, koji je imao srčani udar, ali, nažalost, ni njemu nije bilo pomoći.

– Dobili smo poziv nešto prije ponoći – kaže nam dr Vesna Radosavljević, direktorka Doma zdravlja u Boru. – Naša ekipa odmah je sela u vozilo i krenula da pomogne nesrećnom čoveku. Međutim, baš kada smo stigli, auto iz suprotnog smjera je pokosio ženu koja nas je čekala.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Komšije kažu da je Slavka penziju stekla radeći u Njemačkoj, a zatim se vratila u Srbiju i vrijeme je uglavnom provodila u vikendici u “Pirotskom naselju”. Oni dodaju da je i Dragan bio na privremenom radu u istoj zemlji.

U međuvremenu je na mjesto nesreće stigla i policija. Uviđajem je ustanovljeno da vozač automobila Z. M. nije prilagodio brzinu uslovima puta i da je prednjim dijelom “punta” udario pješaka.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Prema našim sagledavanjima, Z. M. izvršio teško djelo protiv bezbjednosti javnog saobraćaja – navode u policiji. – Njemu je određeno zadržavanje od 48 sati.
Vozaču je, kako saznajemo, uzeta i krv za analizu, koja bi trebalo da pokaže da li je u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola ili nekih drugih supstanci.

Podijelite članak
  • 3
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)