AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: BiH / Sport

Premijer liga BiH u fudbalu se igra i za sada nema odluke koja bi to promijenila, ali čini se da bi okončanje sezone po aktuelnom rasporedu moglo biti veoma upitno. Fudbalski savez Republike Srpske odlučio je da prekine veliki broj takmičenja, a igrat će se samo najviši entiteski rang i Premijer liga, bar za sada.

– Poštovani, shodno zaključku Republičkog štaba za vanredne situacije od 21. marta 2021. godine, kojima je između ostalog zabranjen rad subjekata u okviru svoje djelatnosti okupljaju veći broj lica na jednom mjestu, a u vezi dopisa broj 20.07/052-1823.2/21 od 22. marta 2021. godine, Ministarstva porodice, omladine i sporta, dužni smo vas upoznati da se obustavljaju sve trenažne i takmičarske aktivnosti u Drugoj ligi Zapad, Drugoj ligi Istok, Regionalnoj ligi Zapad, Regionalnoj ligi Centar, Regionalnoj ligi Istok i Omladinskoj kvalitetnoj ligi FSRS (pioniri) po grupama Zapad, Istok i Jug.

Takmičenje u Prvoj ligi RS, Prvoj futsal ligi FSRS, Futsal Kupu FSRS i Omladinskoj ligi BiH (juniori i kadeti), odvijaće se po Kalendaru takmičenja FSRS, a o nastavku takmičenja za gore navedene lige Fudbalski savez Republike Srspke, će naknadno obavjestiti klubove” – piše u dopisu FSRS upućenom klubovima.