U ŠEPKU JE SVE OSTALO ISTO: Dalila u svom domu nakon deset mjeseci

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Dalila Dragojević, nakon teških deset meseci, stigla je u svoj porodični dom i prvi put nakon toliko vremena zagrlila svog oca za kojim je najviše patila tokom boravka u Bijeloj kući.

Bivša zadrugarka, koja je osvojila visoko drugo mjesto u Zadruzi, sa sobom je kao podršku povela i svoju drugaricu Marijanu Zonjić, za koju je istakla da joj je najveći prijatelj nakon svega što joj se izdešavalo.

ČITAJ JOŠ:  DALILA JE U VEZI SA OVIM PJEVAČEM: Iznajmili su sobu, zadržali su se dvadest minuta

Dalila je otkrila svoje prve impresije nakon ulaska u kuću i prvog susreta sa Husom Mujićem koji je željno iščekivao sve vrijeme.

-Uf… Osjećam se jako čudno, nije mi bilo svejedno kada sam se približavala kući. Ne mogu da opišem tu emociju koju sam osjetila. Sama ta vrata kada su se otvorila i kada sam ga ugledala, taj miris kuće. Sve me je to dotaklo. Kada sam ušla u kuću, sve je na svom mjestu bilo, sve je očišćeno i mirisno. Jednostavno, ne mogu da vjerujem da sam ovdje, ovo mi je sve nestvarno sada. Sve kako sam ostavila odlaskom u rijaliti, tako sam sve i našla. To je sve što mogu da kažem – govorila je Dalila kroz suze.

ČITAJ JOŠ:  Šta će joj babo Huso reći na ovo: Dalila Dragojević objavila spot i pjesmu s drugaricom

Dom u Šepku je izgledao upravo onako kako ga je ostavila kada je krenula za Beograd kako bi ušla u najgledaniji rijaliti format na ovim prostorima.

Pink

GODISNJICA
MARKETING