Portal 072info

U seriji Nazar strastveni učitelj, privatno hladnokrvi poduzetnik

Prvi tjedan emitiranja serije Nazar na OBN-u pokazao je kako se gledateljima svidjela zabranjena ljubav učitelja i seoske ljepotice. Mjerači gledanosti od 20:55h pokazuju kako je poslije Elif, to trenutačno druga najgledanija serija u BiH.

Nakon dolaska učitelja Alija u selo Kinali Kar nastaju problemi. Ljubav između njega i buntovne Nazar čini se kako nitko ne podržava. Ipak, zrno nade se budi u liku gazde Halila koji se iznenada oporavlja od moždanog udara. No, neprijatelji ne miruju i ruka smrti se nadvija nad malo selo. To je ono što će u narednim epizodama zabavljati mnogobrojne gledatelje koji su zavoljeli ovu toplu priču. Tome sigurno doprinosi i glavni lik kojega tumači turski showman Emrah. On je jedna od najvećih turskih zvijezda s 25 milijuna prodanih albuma širom Turske i po tome je jedan od najkomercijalnijih pjevača u ovoj zemlji. U posljednje vrijeme sve uspješnije glumi u sapunicama, a trenutačno je u Turskoj glavni akter jedne od najgledanijih serija. Njegov fenomen svima je zanimljiv jer on je slavu stekao bez ijednog skandala i sasvim je odmjeren i skroman. Postao je popularan 1984. godine nakon uloge u filmu „Zavallılar“, kada su ga prozvali Mali Emrah. Nakod 10 godina karijere izbacio je nadimal „mali“ i stekao veliku popularnost. Ralativno se kasno oženio i to za Sibel Kirer s kojom ima sina Tayfuna. Zbog hladnog karaktera i dobrih poslovnih poteza, stekao je zavidnu imovinu.

Seriju „Nazar“ možete gledati u večernjem terminu nakon Elif samo u programu TV OBN.

Podijelite članak

Počitajte još

Stevan Piale o seriji “Igra sudbine”

Redakcija

ANA MIHAJLOVSKI DOBILA ULOGU U SERIJI “IGRA SUDBINE”: EVO KOGA ĆE GLUMITI, A NIKADA NEĆETE POGODITI KO JOJ JE “NAMJESTIO” ANGAŽMAN!

Redakcija

Stevan Piale ekskluzivno otkriva: Malo je falilo da odbijem glavnu ulogu u seriji “Igra sudbine”!

Redakcija

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box