Portal 072info

U SERIJI “PARAMPARČAD” PITOMA DJEVOJČICA, A VAN KAMERA OPASNA BOMBA!

Serija “Paramparčad“ na prvu je osvojila bh. publiku, pa tako i glavni likovi. Posebno se izdvaja preslatka Džansu, koju igra glumica Leya Tanlar. Ljudi jednostavno zavole dobre likove.

Iako je u Paramparčadi naivna i slatka, u privatnom životu glumica je potpuno je drugačija od lika Džansu. Samosvjesna je mlada djevojka koja se ne libi pozirati na naslovnicama uglednih časopisa i napraviti poneki skandal u ljubavnom životu. Inače, to su sasvim razumljive stvari s obzirom da ima tek dvadeset godina i da je ludo zaljubljena.

Njen je izabranik kolega glumac Tarık Emir Tekin i često ih uslikaju paparazzi u noćnom životu. Fascinantno je kako je glumica uvijek nasmijana i dobro raspoložena.

To je donekle razlog njenog slaganja sa cijelom ekipom serije, pa i sa glumicom koja u seriji igra njenu ljutu neprijateljicu. Alina Plotinkova Boz koja igra Hazal objavljuje često selfije sa lijepom kolegicom, pa se čini kako njihovo neprijateljstvo ostaje na setu a privatno se odvija sasvim druga priča. Inače, Leyla je ponosna na svoju obitelj koja joj je i priuštila život iz kojeg je mogla zakoračiti u glumačke vode.

“Najveća razlika između mene i Džansu jeste ta što je ona odrasla bez majčinske ljubavi. Za razliku od nje, ja sam imala sreću odrastati u toplom okruženju koje drži do obiteljskih veza. Ja u svojoj majci pronalazim i najbolju prijateljicu,“ kaže glumica.

Seriju “Paramparčad“ moći ćete pratiti i cijelo ljeto u programu OBN-a u standardnom terminu od utorka do petka nakon Elif.

Podijelite članak