U šestoj deceniji rodila dijete i zbog toga su je razapeli: “Možeš da budeš baba svom mužu, a prababa kćerki”

Podijelite vijest

Danska manekenka i glumica Brigit Nilsen (59), majka petoro djece, svoje posljednje dijete, kćerku Fridu rodila je u 55. godini zbog čega se susrela sa sramnim komentarima. S obzirom na to da na internetu svako ima pravo na mišljenje, tako su pojedinci vrijeđali Brigit jer je riješila da u 6. deceniji postane majka.

Ona se prvo našla u centru pažnje zbog veze sa 15 godina mlađim dečkom Matijom Desijem, a kada mu je u 55. godini rodila kćerku Fridu suočila se sa skandaloznim komentarima.

Naime, ljudi su pisali na mrežama kako je prestara, te da može da bude baba svom mužu, a prababa svojoj kćerki, da nije normalna što je rodila dijete u 6. deceniji….

Žena je ovo koja je godinama medijima bila zanimljiva zbog braka sa Silvesterom Staloneom. Inače, danska manekenka je bila zanimljiva medijima zbog  ljubavnog života uopšte. Naime, Brigit se verila za Silvestera Stalonea u toku snimanja filma “Rocky 4”.

Par se vjenčao 15. decembra 1985. godine u Kaliforniji na Beverli Hilsu. Brak je trajao 19 mjeseci i razvod je realizovan 1987. godine. Tokom godina bila je zanimljiva tabloidima zbog ljubavnih izbora, afere sa Švarcenegerom, ali i problema s alkoholom.

Nekadašnji top model je 2007. godine učestvovala u rijaliti program Celebrity Rehab, u kome su poznate osobe javno na televizji pokušavale da se oslobode svoje zavisnosti.

Dugo je pokušavala da dobije dijete, čak 10 godina neuspješno vještačkom oplodnjom. Iako je procijenjeno da u njenim godinama su šanse 2.5% ona je ipak uspjela da zatrudni i porodi se u 55. godini. Glumica iz ranijih brakova ima četiri odrasla sina.

– Ovo je jedna veoma skupa igra u kojoj možda dobijete, možda ne. Mnogo lijekova, hormona, mnogo patanje da bi vas neko na kraju nazvao i rekao – žao nam je, niste trudni.

Ljekari su mi dali tek 3 do 4 odsto šanse da ostanem trudna. Nisam imala puno jajašaca, ali bilo ih je dovoljno. Nisam mislila da ću se nakon 42. godine odlučiti na trudnoću. Bilo je tu puno razočaranja. Iako ste realistični jer znate koliko imate godina i da su šanse protiv vas, ipak ne odustajte – rekla je Brigit Nilsen.

Brigit je pronašla sreću sa dečkom Matijom Desijem koji je mlađi od nje 15 godina. Glumica je priznala da je zbog mlađeg muža odlazila na plastične operacije da bi izgledom bila bliža njegovim godinama.

wanted.mondo.rs


Podijelite vijest