U sobi kultnog hotela pronašli mrtvu djevojku: Privedena 3 čovjeka, ali je onda otkrivena istina

Podijelite vijest

Mlada djevojka pronađena je mrtva u historijskom hotelu Adelphi u Liverpoolu gdje ju je zgnječio ormar koji je na nju pao kad se usred noći probudila i zamijenila ga s vratima WC-a, otkrila je njena neutješna majka.

Chloe Haynes (21) pronađena je mrtva u poznatom hotelu u središtu grada 10. rujna u 6.37 sati nakon što su hitne službe dojurile na mjesto događaja.

Njena majka Nicola Williams (49) kaže da je ormar pao i zgnječio joj dušnik nakon što je “zbunjena” ustala iz kreveta nakon kasnog noćnog izlaska.

Gospođa Williams iz Wrexhama u Sjevernom Walesu rekla je:

“Chloe je otišla iz Pwllhelija oko 19.40 i otišli su u Adelphi gdje je bila neka proslava zaruka ili tako nešto.

ČITAJ JOŠ:  Tinejdžer osuđen na 10 godina zatvora zbog ubistva druga

Do ponoći je pila žestoka pića i bila je malo pripita, pa ju je prijatelj odveo natrag u hotel da prespava, a onda se vratio društvu. Čini se da je ustala iz kreveta zbunjena, ne znajući gdje se nalazi, i otvorila je vrata ormara možda misleći da je WC ili ulazna vrata sobe. Bio je to veliki, stari, teški ormar i pao je na nju i zdrobio joj dušnik”.

Chloeina mama otkrila je da se prijatelj njene kćeri vratio u sobu u ranim jutarnjim satima i ondje zatekao stravičan prizor.

Vikao je da pozove pomoć nakon čega su došla dvojica muškaraca iz drugih soba i maknuli ormar s Chloe, ali bilo je prekasno da joj se spasi život.

ČITAJ JOŠ:  Tinejdžer osuđen na 10 godina zatvora zbog ubistva druga

Govoreći o svom gubitku, Williams je rekla:

“Voljela je životinje, imala je malog psa Archieja kojim je bila opsjednuta. Ima toliko njihovih zajedničkih fotografija. Zvala sam ju ‘ptičica‘. Bila je tako sitna i mala, a kad je jela bila je poput ptičice. Bila je tiha, bila je netko ko ne govori ako baš ne mora”.

Nicola Williams je rekla da je njena kći uživala u svom poslu konobarice u turističkom parku, koji joj je također osigurao smještaj, te da je ‘živjela najbolje dane svog života‘, prenosi Jutarnji list.

“Planirala je ići u autoškolu i za to je uštedjela malo novca, a htjela je otići na odmor u inozemstvo s prijateljicama. Radila je sve ono što bi svaka 21-godišnjakinja radila. Bila je lijepa, ali se borila sa samopouzdanjem pa zapravo nije znala koliko je lijepa, a to ju je činilo lijepom i iznutra. Bila je vrlo draga”.

ČITAJ JOŠ:  Tinejdžer osuđen na 10 godina zatvora zbog ubistva druga

Majka kaže da želi ‘znati svaki detalj’ svaki mogući detalj ove strašne nesreće.

“Ne znam koliko je dugo bila tamo prije nego što je umrla, ali, rekli su nam je da je nekmrtvao čuo buku iz sobe oko 3 ujutro, ali to nije prijavio”, navela je.

“Jednostavno ne mogu vjerovati da se moja kćer nikad neće vratiti kući zbog ormara, zbog možda dva šarafa u zidu. Svake godine svu svoju djecu slikam na kauču u božićnoj odjeći, a sad će neko faliti”, dodala je njena majka.