U Splitu u noćnom klubu napadnuti studenti iz BiH, evo šta se dogodilo

Mladići su izjavili da su ih dok su plesali napala trojica njima nepoznatih muškaraca,a policiji nisu otkrili razlog napada na njih jer ga oni jednostavno ne znaju

Splitska policija intenzivno traga za napadačima na trojicu mladića u dobi od 25, 24 i 22 godine koji su napadnuti na plesnom podiju u noćnom klubu “Treće poluvrijeme” u centru Splita, poznato i kao “Kuka”, piše Slobodna Dalmacija.

Napadnuta su dva studenta iz BiH i njihov prijatelj iz Splita koji su plesali na podiju u noći s petka na subotu, oko 2, 3 sata iza ponoći.

Splićanin je prošao najgore jer je u tučnjavi zaradio porezotinu na čelu dok kod dvojice BiH državljana nisu evidentirane ozljede.

Mladići su izjavili da su ih dok su plesali napala trojica njima nepoznatih muškaraca,a policiji nisu otkrili razlog napada na njih jer ga oni jednostavno ne znaju.

U objektu gdje je došlo do tučnjave postoji videonadzor i policija će ga sigurno koristiti u identifikaciji počinitelja.No problem može biti ako napadači do sada nisu poznati policiji, tada će njihov identitet biti teže utvrditi. Policija ovoja događaj vodi pod narušavanje javnog reda i mira.

Dakle tučnjave je bilo, motivi se ne znaju a poanta cijele priče je jedna porezotina na čelu i neugodnost koji su napadnuti doživjeli.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE