U stravičnoj nesreći poginuo mladi bračni par: Već su ih viđali kako divljaju ulicama

Ilustracija
Podijelite vijest

POLICIJA

Prevelika brzina i prolazak kroz crveno svjetlo na semaforu bili su kobni za mladi bračni par koji je na mjestu ostao mrtav u stravičnoj nesreći koja se u utorak kasno naveče dogodila na raskrsnici Slavonske avenije i ulice Ljudevita Posavskog.

Život je izgubio 29-godišnji vozač prerađenog BMW-a, inače državljanin BiH i njegova 21-godišnja supruga, piše Jutarnji list.  Do teške nesreće došlo je malo prije 23 sata kada su supružnici na raskrižju Slavonske avenije i Haleuševe ulice ignorisali crveno svjetlo na semaforu.

Prošli kroz crveno

U jednom je trenutku 29-godišnji vozač izgubio nadzor nad upravljačem te je prednjim kotačima naletio na rubni kamen kolnika, a onda na travnatu površinu.

Međutim, vozilo se dalje nastavilo nekontrolirano kretati pa je prednjim dijelom vozila ”pomelo” metalne stupiće te se zabilo u betonski potporni stup nadvožnjaka Slavonske avenije.

Već ga viđali ranije kako divlja po ulicama

”Često se taj auto znao viđati po prometnicama kako divlja. Udara u oči njegova nabrijanost iako je riječ o starijem modelu. Nažalost, vozač i suvozačica su na najgori mogući način iskusili da je brzina bomba koja vreba iza ugla”, pričali su svjedoci tragedije za vrijeme policijskog očevida koji je trajao do dva sata nakon ponoći.

Jutarnji