Portal 072info

U SUBOTU DAN KOŠARKE U ZENICI: Ligra mladih BiH u dvorani Bilmišće

Omladinski košarkaški klub Čelik i Omladinski košarkaški klub Abeceda u subotu, 28. februara 2015. godine u okviru 2. kola Lige mladih KS BiH ugostit će ekipu OKK SPARS iz Sarajeva.

Subota je «Dan košarke» i to u dvorani «Bilmišće» za koju ljubitelje ovog sporta u Zenici vežu najljepše uspomene. Program počinje u 10 sati utakmicom juniora (U-18 selekcije) Čelika i SPARS-a. Za 12 sati planiran je početak utakmice kadeta (U-16) Čelika i SPARS-a, a u 14 sati je na rasporedu utakmica pionirskih selekcija (U14) Abecede i SPARS-a.

Pozivamo ljubitelje košarke i sporta, da u što većem broju prisustvuju ovom programu kojeg će voditi i svojim kulturno – umjetničkim programom obogatiti učenici Osnovne škole «Edhem Mulabdić».

Kadetska i juniorska selekcija Čelika i pionirska selekcija Abecede u svojim redovima imaju nekolicinu «dragulja» pred kojima je po mišljenju stručnjaka, uspješna igračka karijera, dok će s druge strane biti mladi košarkaši OKK SPARS koji je redovan učesnik Eurolige u juniorskoj konkurenciji i jedan od najorganizovanijih i najboljih košarkaških klubova u BiH.

Pozivamo Vas da dođete i podržite omladince Sparsa, Abecede i Čelika.
Utakmice se igraju kako slijedi:
* 10h – juniori OKK Čelik – OKK Spars
* 12h – kadeti OKK Čelik – OKK Spars
* 14h – pioniri OKK Abeceda – OKK Spars

Cijena ulaznice za cjelodnevni program je 2 KM, a jedna kupljena ulaznica – vrijedi za dva đaka!

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box