2616759 screenshot 1 ls 750x500 1
AUTOR: H.D.
DATUM:
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
NER FIT

Nenad Aleksić Sha ustao je za crnim stolom i briznuo je u lač i javno se pokajao što je prevario bivšu suprugu Ivanu.

FIXGEHALT

Nemojte da mislite da sam ja lud i budala. Kad izađem, znaću na čemu sam. Nisam imbecil, niti sam poremećen, da ja budem sa nekim, ako je sve to istina! Ako sve to nije istina, naravno da ću biti sa njom. Vi nemojte misliti da sam ja poremećen. Grad je mali, lako se sve sazna – nastavljao je Sha.

– Evo, ovako će biti, on misli da sad njega ona čeka… Tara će njega sačekati, pa će reći da su svi protiv nje, ona ima filmove u svojoj glavi, da su svi protiv njih, govoriće kako su poruke posvećene nekom drugom. Svi mu se u facu smiju, jer ne mogu da izdrže! – objasnio je Đedović.

– Ja imam ozbiljan strah od viđenja sa Ivanom, zato što je sve bilo javno, zato što se sve ovako desilo. Ja znam Ivanu, šta god da se desilo, njoj nije svejedno sad. Da, grize me savjest, ne mogu da živim sa onim što sam uradio Ivani. Žao mi je što sam joj se us*ao u život. Tari sam platio kaznu, zato što ne mogu da živim sa tim da je neko zbog mene otišao – komentarisao je reper kroz suze!

LIDER

Vidi, postoji velika mogućnost da se sve promjeni kad izađe i vidi Ivanu, postoje mozgovi koje zaborave na sve kad ih izoluješ. Mislim da se sa Ivanom nije vidio, samo zato što Tari to smeta. Postoji velika mogućnost da će mu se emocije vratiti – objasnio je Đedović.

Često pomislim šta sam joj uradio, ne mogu sebi da oprostim, majke mi, zato što Ivana  nije mrava zgazila. Znaju ljudi koji poznaju Ivanu, verujte mi, to ne možete nigdje da upoznate. Majke mi, ne možete, ne znam kako da vam objasnim! Mnogo sam pogrješio prema njoj. Ja znam da Ivani nije dobro – plakao je Sha.