U VRTLOGU RATA U SIRIJI GLUMAC IZ SERIJE JESMA BJEŽAO SA TRUDNOM SUPRUGOM

Glavni glumac iz serije „Jesma“, prezgodni Moatasem Al Nahar porijeklom je iz Sirije. Prije početka rata u ovoj zemlji osvojio je sve najveće TV i filmske nagrade, ali sve je došlo u pitanje kada je opkoljen njegov rodni grad i kada je morao sa trudnom ženom bježati u Libanon.

Moatasemova supruga Lynn bila je 2016. godine pri kraju trudnoće kada je par morao napustiti Siriju jer su bili životno ugroženi. Glumac je kasnije priznao u intervjuu za libanonsku TV stanicu MTV kako je napuštanje domovine bila zadnja opcija, ali to se ipak moralo dogoditi.

“Sreća u nesreći je bila ta što smo dobili novi divan dom u Libanonu, gdje su nas ljudi zaista prihvatili otvorenog srca i ne tome ću im uvijek biti zahvalan,“ kazao je Moatasem.

Lijepa Moatasemova supruga Lynn Bringkji, koja je također svojevrsna medijska zvijezda, ispovjedila se medijima u Libanonu kako joj je to bilo najteže razdoblje u životu.

Međutim, sve je par zaboravio kada je na svijet došla kćer Sandra čijem su se odgoju u potpunosti posvetili. Moatasem Al Nahar najveću je slavu u arapskom svijetu doživio serijom „Jesma“ u kojoj igra rame uz rame s najljepšom libanonskom glumicom Valerie Abou Chacra.

Upravo tu seriju pratite od vecereas od 20:55h u programu TV OBN.

Opis nije dostupan.
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE