Portal 072info

U Zenici danas posljednji trening reprezentacije pred susret sa Grčkom

Golman nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Asmir Begović danas je izjavio kako se čuvao proteklih dana i da je spreman za utakmicu protiv Grčke.

“Danas treniram normalno, bez problema, čuvao sam se iz različitih razloga i sada treniram”, izjavio je Begović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Kao i drugi bh. reprezentativci Begović je svjestan važnosti utakmice koju će odigrati u nedjelju navečer u Atini.

“Mi smo svjesni da je ovo velika utakmica i da su oni jedan od direktnih rivala za kvalifikacije. Međutim, ovo je samo jedna od deset utakmica. Bit će teško, znamo da se radi o ozbiljnoj ekipi i posebnoj atmosferi”, dodao je naš golman.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Naš tabor još nije analizirao sinoćnji poraz Grčke u prijateljskom susretu protiv Bjelorusije te je dodao da će toj utakmici pažnju posvetiti narednih dana.

 Reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Višća zadovoljan je tokom priprema u Zenici te je izjavio da će dati svoj maksimum.

“Svi znamo da nam je utakmica sa Grčkom veoma bitna, možda i najvažnija utakmica. Oni su uzeli devet, a mi šest bodova u dosadašnjem toku kvalifikacija i borit ćemo se za drugo mjesto”, izjavio je Višća.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Igrač Basakserhira smatra da je bh. reprezentacija dobra ekipa i da su svjesni grešaka iz Belgije. Povrede nekih igrača ne utječu na trenažni proces.

“Ko god dobije priliku dat će svoj posljednji atom snage za pozitivan rezultat. Moj cilj je, kad dobijem priliku, da realiziram ono što selektor traži od mene”, zaključio je Višća.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Glasnogovornica Nogometnog saveza BiH Slavica Pecikoza je kazala kako je Kolašinac bolje te da će večeras trenirati sa svojim klubom, a sutra će se priključiti reprezentaciji u Atini.

Klix
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME