MARŠALA TITA 59

U Zenici otvoren butik “E la De”: Odjeća i aksesoari poznatih svjetskih brendova (FOTO)

U Zenici otvoren butik “E la De”: Odjeća i aksesoari poznatih svjetskih brendova (FOTO)

U Zenici, na adresi Maršala Tita 59, sa radom počeo butik “E la De” u kojem možete pronaći odjeću i aksesoare poznatih svjetskih brendova.

Vlasnica novootvorenog butika u razgovoru za “072info” kaže kako je ideja za otvaranje butika nastala iz činjenice da u Zenici ne postoji niti jedan butik odjeće i aksesoara poznatih svetskih brendova.

-Odnosno, pored raznovrsne postojeće ponude, naši građani ipak moraju otići najčešće u neku stranu državu poput Italije ili Austrije kako bi postali vlasnici nekog odjevnog predmeta ili aksesoara poznatog brenda ili kako bi pribavili za sebe neki unikatni komad garderobe – govori ona.

Ističe da je zbog toga ideja za otvaranje butika odnosno ovaj posao spoj ugodnog i korisnog za sve građane. Inače, svi koji posjete butik “E la De” moći će pronaći po jedan ili dva primjerka svakog modela upravo kako bi se kupcima osigurala unikatnost koja je i osnovna ideja butika.

@072info

Butik E la De u Zenici

♬ original sound 072info

Posjetite ih već danas i uvjerite se u naprijed napisano, a nema sumnje kako će upravo ovaj butik postati omiljena adresa za sve one koji drže do izgleda i prepoznaju kvalitet, a u nastavku pogledajte galeriju:

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica