Portal 072info

U Zenici pronađena droga i izvršene dvije teške krađe

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dana 13.04.2016. godine, u ulici Željezarska, izvršeno je krivično djelo teška krađa u putničko motorno vozilo marke “VW Golf”, registarskih oznaka 245-J-744, vlasništvo H.F., iz kojeg je tom prilikom otuđen akumulator i određena količina alata. Brzom intervencijom policijskih službenika Policijske stanice Centar, u istoj ulici pronađeno je i lišeno slobode lice D.S. sa predmetima iz navedenog krivičnog djela. Nad istim je u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada.

Dana 13.04.2016. godine, u mjestu Lukovo Polje, izvršenim pregledom lica A.Z., policijski službenici su pronašli zeljastu materiju umotanu u alu foliju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u službenim prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Dana 13.04.2016. godine, u mjestu Lukovo Polje, na pijaci, izvršena je krađa novčanika sa novcem i ličnim dokumentima, vlasništvo B.S. iz Zenice. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

mupzdk.gov.ba

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)