Portal 072info

U Zenici pronađena droga i izvršene dvije teške krađe

Dana 13.04.2016. godine, u ulici Željezarska, izvršeno je krivično djelo teška krađa u putničko motorno vozilo marke “VW Golf”, registarskih oznaka 245-J-744, vlasništvo H.F., iz kojeg je tom prilikom otuđen akumulator i određena količina alata. Brzom intervencijom policijskih službenika Policijske stanice Centar, u istoj ulici pronađeno je i lišeno slobode lice D.S. sa predmetima iz navedenog krivičnog djela. Nad istim je u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada.

Dana 13.04.2016. godine, u mjestu Lukovo Polje, izvršenim pregledom lica A.Z., policijski službenici su pronašli zeljastu materiju umotanu u alu foliju koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u službenim prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

Dana 13.04.2016. godine, u mjestu Lukovo Polje, na pijaci, izvršena je krađa novčanika sa novcem i ličnim dokumentima, vlasništvo B.S. iz Zenice. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

mupzdk.gov.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box