U Zenici uhapšena dva muškarca, kod sebe su imali manje od 6 grama marihuane i speeda

U Zenici uhapšena dva muškarca, kod sebe su imali manje od 6 grama marihuane i speeda

Dana 24.03.2024. godine, u 16,15 sati, u ulici Prve Zeničke brigade, od strane lica S.A., rođen 1978. godine iz Zenice, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Prilikom pregleda od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice kod istog su pronađena dva upakovana sadržaja biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, težine 1,85 grama i jedan upakovan sadržaj praškaste materije koji svojim izgledom asocira na opojnu drogu speed, težine 2,05 grama.

Pronađena materija je oduzeta, a lice S.A. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske Uprave I.

Dana 24.03.2024. godine, u 16,20 sati, u ulici Prve Zeničke brigade, od strane lica D.E., rođen 1985. godine iz Travnika, izvršeno je krivično djelo “Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga”.

Prilikom pregleda od strane policijskih službenika Policijske stanice Crkvice kod istog je pronađen jedan upakovan sadržaj biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, težine 1,90 grama.

Pronađena materija je oduzeta, a lice D.E. je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje Policijske Uprave I.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica