U Zenici ukraden Golf 3

Policija trake
Foto: Ilustracija
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

U toku noći 08/09.09.2018. godine, u ulici Kanal, izvršena je teška krađa putničkog motornog vozila marke “Golf 3”, registarskih oznaka E62-A-313, vlasništvo lica S.D., iz Zenice. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, koji poduzimaju intenzivne operativne aktivnosti na pronalasku otuđenog vozila i otkrivanju izvršioca navedene teške krađe.

Dana 09.09.2018. godine, u 20,00 sati, u ulici Hadži Lojina, izvršeno je krivično djelo razbojnička krađa od strane nepoznatog lica nad licem K.E., od kojeg je tom prilikom otuđen alat a navedeno lice je zadobilo lakše tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, koji poduzimaju mjere i radnje na rasvjetljavanju i dokumentovanju izvršenog krivičnog djela.

Dana 09.09.2018. godine, u 12,10 sati, u ulici Bistua Nuova, policijski službenici su izvršili kontrolu putničkog motornog vozila marke “VW Kombi”, registarskih oznaka TT733960, kojim je upravljalo lice O.A., iz Zenice, kojom prilikom je utvrđeno je da isto vrši prijevoz određene količine uglja bez odgovarajuće dokumentacije. Sporni ugalj je oduzet, te su poduzete mjere i radnje na dokumentovanju predmetnog slučaja.

GODISNJICA
MARKETING