Portal 072info

U Zenici ukraden Golf 5

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na području Kantona javni red i mir je narušen u tri slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

U toku noći 13/14.08.2018. godine, u ulici Bulevar Ezhera Eze Arnautovića, izvršena je teška krađa putničkog motornog vozila marke “Golf V”, registarskih oznaka K84-T-824, vlasništvo lica H.A., iz Zenice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na mjestu otuđenja je izvršen uviđaj od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, koji poduzimaju intenzivne operativne aktivnosti na terenu sa ciljem otkrivanja i lišenja slobode izvršioca ove teške krađe, kao i aktivnosti na pronalasku otuđenog vozila.

U toku noći 13/14.08.2018. godine, u ulici Prve zeničke brigade, sa putničkog motornog vozila marke “SEAT”, vlasništvo lica K.E., iz Zenice, izvršena je krađa registarskih tablica broj M10-T-034. Od strane službenika policije su poduzete mjere na rasvjetljavanju izvršene krađe.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Na području Kantona dogodila se dvadeset jedna saobraćajna nezgoda, u kojim su tri lica zadobila povrede neutvrđenog stepena, dok je na vozilima pričinjena materijalna šteta, navodi se u izvještaju MUP-a ZDK.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME