Portal 072info

Ubije ih pa uslika selfie: Medicinska sestra usmrtila 38 pacijenata jer su je nervirali (VIDEO)

ZAPRATITE NAS NA FACEBOOKU, OSTANITE INFORMISANI!

Daniela Poggiali, medicinska sestra iz Italije koja je uhapšena prošlog mjeseca jer je ubila 38 svojih pacijenata, šokirala je javnost u Italiji i svijetu svojim zločinima i svojim ponašanjem.

Sada su u javnost dospjele i fotografije koje je ona pravila pored leševa ljudi koje je ubijala, kako kaže, iz čistog zadovoljstva, koristeći kalijum kao svoje “oružje izbora”.

Svoje žrtve je birala tako što su joj “bili dosadni i naporni pacijenti”, kao i po tome ko je imao najnapornije članove porodice. Sumnja se da je broj njenih žrtava i veći, jer kalijum hlorid koji je Daniela koristila nestane iz organizma poslije 48 sati, pa mu je jako teško ući u trag.

U šokantnim fotografijama koje su dospjele u javnost vidi se kako se Daniela smije pored leša starije žene, dok u isto vrijeme drži podignute palčeve.

Na još jednoj fotografiji vidi se kako “oponaša leš”, tako što drži usta širom otvorena, baš kao i beživotno tijelo koje leži pored nje.

Fotografije je napravila njena kolegica, pod izgovorom da je bila natjerana na to, i da ju je bilo strah kako će Daniela reagovati, ako odbije da je uslika, piše Daily Mail, a prenosi Kurir.

U svom obraćanju sudu Daniela Poggiali je rekla da su pacijenti još uvijek bili živi kada su te fotografije napravljene.

cazin.net

Podijelite članak