UBILI DJECU PA SKOČILI: Pogledajte kako izgleda zgrada horora

UBILI DJECU PA SKOČILI: Pogledajte kako izgleda zgrada horora

Reporter Telegrafa.rs popeo se na 17 sprat zgrade na Bulevaru cara Lazara 7 u Novom Sadu, na mjesto odakle su nakon što su, kako se sumnja, ubili svoju djecu, skočili Lav i Martina.

U ulazu su sreli komšije koji na obilaze, dežuraju i čuvaju zgradu nakon tragičnog događaja, ali oni nisu htjeli da kažu ništa o samoj noći kada se sve dogodilo.

Na posljednjem spratu nalazilo se kaljeno staklo koje su Lav i Martina razbili i tako su izašli na krov.

Sada je stavljeno novo staklo o trošku Skupštine stanara. Komšije su uplašene pa sada stalno “patroliraju” hodnicima i provjeravaju kamere, djeluje da su složni u tome da zaštite zgradu.

I dalje je nepoznato kako su Lav i Martina kobne večeri ušli u ulaz zgrade.

Podsjetimo, crteži zagrobnog života iz egipatske mitologije pronađeni su na zidovima stana u kom je živio mladi bračni par koji je skočio sa solitera, a u kojem su pronađena beživotna tijela njihove djece, saznaje Telegraf.rs.

Sumnja se da su članovi sekte

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, ova otkrića navela su policajce da posumnjaju da su Lav P.S. i Marina P.S. bili članovi sekte. Tužilaštvo u saradnji s policijom provjerava ove navode.

Tijela njihove djece koja su mrtva pronađena u tom stanu poslata su na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Prizor na mjestu gdje su pronađena tijela dvojice dječaka (1) i (3) čiji su roditelji bračni par koji je prekjučer skočio sa solitera u Novom Sadu je jeziv.

Komšije su šokirane zbog nezapamćenog zločina koji se dogodio u ovom kraju, a kako su istakli ništa nije slutilo da bi moglo da dođe do ovako velike tragedije.

Na poziv policije intervenisala je urgentna ljekarska ekipa koja je, na žalost, mogla samo da konstatuje smrt.

Komšije nisu čule ništa

Dvoje stanara s kojima su popričali od kojih jedna žena živi na posljednjim spratovima, rekli su da dvoje mladih nisu iz ove zgrade, te da je izlaz na krov obijen i razvaljen.

Treći komšija kaže da je bio na putu u Beogradu i da se vratio za vrijeme uviđaja.

– Prizor je bio jeziv, parkirao sam u blizini zgrade i pejške prolazio tuda, nisam očekivao takav prizor, nisam mogao sinoć da spavam. To je strašno moja djeca su tih godina, svašta mi je prošlo kroz misli. Stanari kažu da ne znaju kako su dvoje mladih ušli u zgradu, jer se vrata zaključavaju, te da u zgradi nisu čuli nikakvu žurku ili bilo šta drugo – rekao je on za Telegraf.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS
rentacarZenica