Portal 072info

Ubio čovjeka pa mu jeo srce viljuškom i nožem

Bivši dečko jedne Južnoafrikanke u napadu ljubomore, ubio je njenog sadašnjeg dečka, iščupao mu srce, a onda sjeo i počeo da ga jede nožem i viljuškom.Očevici u Cape Town, komšije ubijenog Mbuisela Mannona (62), pozvali su policiju kada su vidjeli muškarca kroz prozor kako “kopa po utrobi ubijenog i stavlja u usta”.

Nepoznati muškarac je uhapšen jer je izbo Mannona u grudi i vrat i ugrizao ga za lijevu stranu lica, a kada je policija stigla na mijesto događaja pronašli su ga sa komadom srca žrtve u ustima.

– Zatekli smo osumnjičenog iz Zimbabvea kako nožem i viljuškom jede srce žrtve – rekao je portparol policije iz Cape Town Federick Van Vik.

Policija sumnja da je motiv ubistva ljubomora, a brutalan zločin dogodio se u utorak oko 10.30 sati po lokalnom vremenu.

Komšije koji su bile svjedoci napada rekli su da je ubica bio unajmljen da Mannonu instalira nove prozore u kući. 

– Kada smo stigli, čovijek je mrmljao “Ja sam kralj. Obavljaću svoju viječnu ljubav za ženu” tada je presekao srce i pojeo ga prije nego što je policija došla – ispričale su komšije.

Sestra žrtve rekla je da se njen brat zabavljao sa ženom više od četiri godine i da nije zaslužio da “umre kao životinja”.

 

blic.rs/haber.ba

Podijelite članak

Zapratite 072info na Instagramu! 

KLIKNI OVDJE

Holler Box