“Ubio sam oca i majku, pomozi da ih oživim” Stric Miloša koji je usmrtio roditelje u šoku

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE
MARKETING

Pojma nemamo zašto ih je ubio, uopšte nam nije jasno jer ništa nije ukazivalo da će tako nešto da se desi. Među njima nije bilo nikakvih problema.

Ovako za Blic priča Rajko Ignjatović, stric Miloša Ignjatovića koji je juče lovačkom puškom ubio majku i oca u njihovoj vikendici u Počevici kod Kusadka.

Kako stric dalje priča Milošev otac A. I. i majka G. I. živjeli su Kusadku, a u vikendicu su dolazili povremeno zbog seoskih radova. Miloš je, kaže, bio oko godinu dana u Holandiji na privremenom radu, ali niko ne zna kojim se poslom bavio. Nedavno se kaže vratio iz inostranstva, i od tada je živio sa roditeljima u istoj kući.

Stric priča da su u selo juče došli skupa svi troje zbog posla koji su imali da obave, i da se iznenda bez poznatog razloga desio ovaj događaj.

– Oni su juče došli zajedno da vuku neka drva i upalili su traktor i onda se to desilo. Nisam čuo nikakvu svađu, baš ništa. On je došao kod mene i kuka, plače, kaže: “Ubio sam oca i majku, pomozi da ih oživim”. Niti znam zbog čega, niti ništa. Ja sam odmah zvao hitnu i miliciju i više nisam mogao ni da priđem tamo, oni su ubrzo došli ali već je bilo kasno, roditelji su bili mrtvi. Tamo više nisam mogao da priđem – priča stric.

On nam objašnjava da Miloš ni tada ništa nije govorio, samo je kukao i plakao.

Miloš ima i brata koji živi u Beogradu sa svojom porodicom. On je na mjesto tragedije došao uveče.

Prema riječima strica, koji je dobro poznavao porodicu, Miloš nikada nije važio za problematičnog mladića, a porodica je uvijek živjela skladno. Nije poznato da su imali neke porodične probleme. Iako se u selu priča da je Miloš konzumirao nedozvoljene opijate, stric kaže da mu to nije poznato.

– Ne znam stvarno ništa, koliko znam on nikad nije pravio nikakve problem, niti je bio problematičan – kaže stric.

Prema riječima mještana ovo niko nije očekivao jer Ignjatovići uvijek važili za skladnu i pristojnu porodicu, i nije poznato da su bilo kakav nesklad bio među njima.

– Njegov otac je držao kafanu nekada, svi su ga znali, kao i majku. Divni ljudi, vrijedni, radni. Meni kad je kćerka juče javila ja sam bila u šoku. Svi su zanijemili, niko ne može da vjeruje da se desilo i zašto se desilo – priča komšinica koja živi u blizini vikendice Ignjatović, piše Blic.