UČEŠĆE ZENIČKOG DJ-a: Da li ste spremni za spektakularni Brodolom 7?

UČEŠĆE ZENIČKOG DJ-a: Da li ste spremni za spektakularni Brodolom 7?

Brodolom6-8-637x423

„Uspjeh nema veze sa sredinom i situacijom u kojoj smo se rodili ili u kojoj živimo, uspjeh ima veze sa našim izborom da li tu želimo ostati."

Vodeći se čuvenom izrekom Martina Greja i iskrenom željom da svake godine organizaciju Brodoloma podignemo na viši nivo, odlučili smo poslušati glas najvjernijih brodolomaca i brod najboljeg provoda usidriti u slanim vodama Tuzle, tačnije na lokaciji „Carinski terminal” Šićki Brod, lokaciji koja će zbog Brodoloma doživjeti svoju potpunu preobrazbu.

Veći i pristupačniji prostor, osiguran parking za preko 3.000 vozila, 120 KW “Meyer Sound” audio sistema, 100 KW “Martin” light sistema koji se sadrži od 120 roto glava, 200 m2 LED ekrana, 18 projektora te razne tehničke novine su samo dio onog čime ćemo se predstaviti na Brodolomu 7.

Kao suosnivač Faithless-a, Sister Bliss je postala jedna od najpopularnijih osoba na elektronskoj sceni u Velikoj Britaniji. Sa svojim poznatim DJ setom i petnaestgodišnjom karijerom muzičkog pokretača Faithless-a predstavit će se na Brodolomu.

Pored Sister Bliss, ove godine ćemo ugostiti i “Level 92”, skupinu muzičara iz Amsterdama, Pariza¸i Barcelone koja će “Live” nastupom atmosferu Brodoloma dovoditi do vrhunca. Kao i svake godine do sada neizbježni su nastupi domaće DJ ekipe koju čine: G Edd, Dizzy Dee, Vanyano i Siva.

Ludifico iz Novog Sada će svojim performansom u potpuniti sve gore navedeno.

Iz godine u godinu očekivanja su sve veća a pristup samoj organizaciji sve ozbiljniji, stoga  i pripreme za ovogodišnji Brodolom traju već nekoliko mjeseci.

Ako sagledamo retrospektivu od prvog do posljednjeg, zaključak je samo jedan: Brodolom je  bez obzira na mjesto i vrijeme ujedno postao fenomen i brend, zaštitni znak dobre zabave i event koji svojom organizacijom nadmašuje sva očekivanja.

Kao i svih prethodnih godina, neformalni slogan nadolazećeg Brodoloma je samo jedna riječ: Izazov!

Valja istaći kako će ove godine na ovom muzičkom spektaklu svoje učešće zabilježiti i zenički DJ, Edin Gazić, poznatiji kao G. Edd koji će sve prisutne oduševiti dobrom svirkom, a ulaznice za Brodolom u Zenici možete kupiti u Raffaello clubu.

Više informacija: www.brodolom.ba i www.facebook.com/brodolom.ba

 

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE