Učesnica emisije “Nikad nije kasno” ispričala bolnu sudbinu, žiri ostao bez teksta

Učesnica muzičke emisije “Nikad nije kasno” Jadranka Kalinić, na sceni je progovorila o teškim udarcima koje joj je život nanio.

Neda Ukraden, koja je bila u žiriju, odmah joj je uputila kompliment da izgleda kao tinejdžerka i da je mladolika, lijepa i zgodna, pa otkrila da je poznaje od ranije, kada je pjevala u njenom kafiću, pa je bila oduševljena ponovnim susretom.

Kada je pitala zbog čega u njenoj biografiji piše da je bila anksiozna, pjevačica je otkrila svoju tužnu priču.

-Pored oca i majke sam izgubila i dijete, pa sam dobila anksioznost… Ali ne idem na tu priču, to je sve jako tužno…Idemo na veselo. Nešto najteže u životu je sahraniti svoje dijete. Namjerno nisam išla na to da mi ne bi zamjerili. Ja sam ovdje prvenstveno i samo zbog pjevanja, jer je u tim najtežim trenucima mene pjesma najviše izvukla, rekla je Jadranka.

Članovi žirija bili su vidno potreženi njenom bolnom sudbinom.

-To je zaista tužno. Treba da se izboriš. Bravo. Ako ti išta u životu pomogne, pored ljubavi najbližih i tvoje vlastite snage koju ti je dao Bog, a dao ti je, i snagu i talenat i ljepotu, to je svakako muzika. Divno je da imaš tu snagu i volju i što si se ovdje pojavila”, poručila joj je Neda, a Jadranka je na sceni otpjevala pjesmu “Ja nisam rođena da živim sama” Ane Bekute.

IZVORAvaz
Prethodni članakMladi luk liječi tri česta zdravstvena problema
Sljedeći članakStručnjaci za ljudska prava: U BiH rijetki sudski procesi za govor mržnje