Učestvujte u projektu ‘GRAĐANI, IZAĐIMO U DOM’

Učestvujte u projektu ‘GRAĐANI, IZAĐIMO U DOM’

547380_582163328493084_279217192_nPredsjednik KLUBA MLADIH DONJA GRAČANICA iz Zenice gosp. Bošnjak Nermin je protekla dva dana bio na prezentiranju i potpisivanju projekta ¨GRAĐANI, IZAĐIMO U DOM!!!¨ u Hotelu Hollywood u Sarajevu.

Klub mladih DONJA GRAČANICA je aplicirao projekat ¨GRAĐANI, IZAĐIMO U DOM!!!¨ kojeg je odlučila finansirati organizacija ¨CENTAR ZA PROMOCIJU CIVILNOG DRUŠTVA¨ (CPCD) i ŠVEDSKA AMBASADA ( EMBASSY OF SWEDEN) kroz PROGRAM MALIH GRANTOVA ¨BUDI PROMJENA!¨.

Projektom ćemo okupiti i aktivirati građane naše MZ Donja Gračanica, kao i građane okolnih MZ (Pehare, Ričice, Gornja Gračanica, Kanal, Hece i Vraca) u adaptiranom Društvenom domu MZ Donja Gračanica i sportskim terenima.

Neke od aktivnosti projekta su: krečenje i adaptacija Društvenog doma, organiziranje sportskih susreta (u fudbalu, košarci, odbojci), karate treninga na otvorenom, dječije igraonice i plesnih večeri.

Projekat će se održavati u MZ Donja Gračanica u Zenici u periodu od početka augusta do kraja mjeseca oktobra. Ovim putem pozivamo sve zainteresovane koji žele da učestvuju u projektu ¨GRAĐANI, IZAĐIMO U DOM!!!¨ da nam se javite putem našeg FACEBOOK profila KLUB MLADIH DONJA GRAČANICA a na kojem će biti objavljivano sve o navedenom projektu i aktivnostima.

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS