tanja
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 15, 2021 @ 19:30
KATEGORIJA: Muzika/TV / Zabava
FIXGEHALT

Za početak se osvrnula na mračni period i pakao koji je prošla sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem

NER FIT

Ovog nedeljnog popodneva u studiju ”Premijera Vikend Specijala” gošća je više nego aktuelna pjevačica, o čijem životu se neprestano priča i piše.

Mnogo se spekuliše, a Tanja Savić sada bez dlake na jeziku otkriva sve pred milionskim auditorijumom televizije Pink.

Za početak se osvrnula na mračni period i pakao koji je prošla sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem:

Tekst se nastavlja nakon reklame

Nisam na papiru razvedena, to je jedino važno da bih dobila potpuno starateljstvo nad djecom. Bilo bi nelogično da takav čovjek monstrum ima pravo na moju djecu. Mog sina je nedavno ogrebao mačak po usni, on je odmah napravio od toga da zapravo ja tučem djecu i obavijestio medije – priča Tanja.
Prije dva dana su izrazili želju da se čuju sa tatom, dozvolila sam ih naravno. On odmah traži da čuje mene, dijete odmah plače ”Mama pomiri se sa tatom”, mislim se dijete shvatićeš jednog dana kroz šta sam prolazila. Nametao mi je da sam glupa, ružna, da nisam dobra majka. Njegova majka je govorila koliko sam ružna žena, da skinem šminku da narod vidi koliko sam ružna – zaključila je Tanja.

-Sada imam toliko lijep i spokojan period, mama ih hrani, to me sve toliko ispunjava – rekla je pjevačica.

Njegova opsesija je Tanja Savić! Možete li da zamislite moć te manipulacije da joj uđe u um i kontroliše, a mi se tako navučemo na nekoga koga volimo. Poslije svega nije vrijedan pomena, bila sam slijepa kod očiju. Udala sam se sa 24 godine, bila sam mlada i glupa. Sama sam otišla tamo, postporođajni period, sama sam ih odgajala dok je on bio po kafanama i pio, i pored djece morala sam da pazim i njega pijanog – dodaje Savićeva.

Ovom prilikom konačno je progovorila o novom dečku Drašku Stanivukoviću.

Samo sam rekla da mi je srce u Banjaluci. Ovo mi je sad zanimljivo i smiješno, pored svega što se izdešavalo. Kada me zvao Dušan, prvo pitanje je bilo ” Je li bre ti je li stvarno imaš dečka?”. Ne mogu da pričam sada javno kakav razgovor sam imala sa djecom poslije toga. Bilo bi lijepo da dođe u Srbiju i konačno odgovara za sve što je uradio meni i mojoj djeci. Učiniću sve da mu se zabrani ulazak u Srbiju i zabrana prilaska meni i djeci. Donijela sam zaključak da moram misliti na sebe. Da mi je ova pamet bila, gdje bi mi kraj bio – kaže pjevačica.

LIDER