Udovoljio željama svoje supruge: Vojin Kusić napravio kuću koja se rotira

Screenshot 2 18
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Kada gradite kuću, ako ne možete da se odlučite na koju stranu želite da vam gledaju prozori, napravite kuću koja se okreće.

Ako ne znate kako, pitajte za savjet Vojina Kusića iz Srpca, jer je on jedan od prvih na Balkanu, koji se odlučio na ovakav poduhvat.

Kuće koje se okreću oko svoje ose i nisu neka novost u svijetu, ali na našim prostorima se privrednik Kusić, tek nedavno prvi odlučio na takav poduhvat.

ČITAJ JOŠ:  Gdje će bh. političari dočekati Novu godinu?

Sagradio je kuću veličine 56 kvadrata, sa predivnim pogledom na Novu Gradišku i Slavonski Brod, odnosno Laktaše, zavisno od toga na koju stranu je okrenuta.

Posebno je neobičan osjećaj kada se nalazite unutar rotirajuće kuće. Iako se na trenutke čuje pucketanje, Vojin tvrdi da nema opasnosti da će okretanje oštetiti kuću.

A razlog što se odlučio na ovakav poduhvat je da udovolji željama svoje supruge, koja nije mogla da se odluči da li želi da ima pogled na put ili ne.

ČITAJ JOŠ:  Nitko nije htio pomoći: Gurao BMW dva kilometra dok su se drugi smijali
GODISNJICA
MARKETING