Udruženje veterana bh. rata i odbrane bosanske časti iz Zenice uručilo zahvalnicu Kasumoviću

E12E007B 7748 4DB7 A1EA 3CDF624E89A2
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović sastao se danas u Gradskoj upravi Zenica sa članovima “Udruženja veterana bh. rata i odbrane bosanske časti” iz Zenice, a tom prilikom razgovarali su o brojnim aktivnostima koje je ovo Udruženje realiziralo u proteklom periodu te događajima koje planiraju u skorije vrijeme.

Prema riječima Hajriza Dogloda, predsjednika Udruženja, jedna od posljednjih realiziranih aktivnosti bila je posjeta Potočarima.

“Tom prilikom uručili smo zahvalnicu nani Fati Orlović kao najhrabrijoj ženi u BiH. U narednom periodu planiramo održati Skupštinu i tribinu, a svakako će nam biti čast da svojim prisustvom i Vi uveličate ove događaje”, rekao je Doglod.

ČITAJ JOŠ:  Uzunović: Ponosan sam jer sam nakon Kasumovića drugi pojedinac po broju osvojenih glasova u Zenici

Prisutni članovi su se zahvalili gradonačelniku Kasumoviću na podršci koju im je pružao u proteklom periodu, te ga informisali da im, zbog obima posla i brojnosti članova Udruženja, trebaju veće prostorije od trenutnih. Također, gradonačelnika su izvijestili kako planiraju postaviti jarbol i zastavu BiH na Gradini koja bi bila veća od one u Tešnju.

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović poručio im je kako će problem prostorija biti riješen promptno, te da im stoji na raspolaganju za sve aktivnosti koje realiziraju.

ČITAJ JOŠ:  Zenica spremno dočekuje najbolje odbojkašice BiH, Italije, Srbije, Slovačke, Bjelorusije i Poljske

“Pomenuli ste da organizirate Skupštinu i tribinu, Grad će vam biti pokrovitelj tih događaja. Otkako sam preuzeo grad imali ste moju podršku. Novac koji se ranije rasipao u preduzeća poput “Zenicatransa” i Javne ustanove “Apoteke Zdravlje” Zenica, a potom se potkradao i pravile se dubioze, sada je usmjeren na moje građane. Budžet Grada Zenice je i vaš novac, stoga vam još jednom poručujem da vam stojim na raspolaganju. Koga ćemo pomoći i podržati ako ne ljude koji su životima branili ovu zemlju”, rekao je gradonačelnik Kasumović.

ČITAJ JOŠ:  BiH druga u regiji po kineskim ulaganjima: “Prate ih netransparentnost i koruptivne radnje”

Na kraju razgovora članovi „Udruženja veterana bh. rata i odbrane bosanske časti“ iz Zenice uručili su gradonačelniku Fuadu Kasumoviću zahvlanicu za poseban doprinos i pomoć u radu Udruženja.

GODISNJICA
MARKETING