Portal 072info

UGLEDNI ČASOPIS O NAŠOJ ZEMLJI: BiH je prekrasna destinacija koja nudi izvanredne mogućnosti za turiste

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

grad sarajevo noću Ugledni list “The Economic Times” donosi opsežan tekst o uzbudljivim turističkim destinacijama u svijetu među koje je svrstana i Bosna i Hercegovina, prenosi Anadolu Agency (AA).

List piše kako je riječ o turističkim destinacijama koje pružaju doživljaj koji posjetioci pamte i nakon boravka u tim zemljama.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Ljudi putuju cijelim svijetom kako bi doživjeli najbolja i najljepša iskustva. Ako to želite, planirajte odmor u Australiji, gdje možete iskusiti nezaboravno ronjenje i morski život, kao i u Bosni i Hercegovini gdje možete doživjeti nezaboravno planinarenje na tamošnjim planinama, ali i gdje možete osjetiti kulturno bogatstvo Jugoistočne Evrope”, piše ovaj list.

Dodaje se kako je zajedno sa Australijom i Bahamima, Bosna i Hercegovina prekrasna turistička destinacija koja nudi izvanredne mogućnosti za sve one koji se odluče da posjete ovu egzotičnu evropsku zemlju.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

“Ova zemlja, koja se nalazi u Jugoistočnoj Evropi nudi bogat ruralni turizam, a u planinskim područjima postoji veliko bogatstvo šuma, rijeka i jezera, ambijent koji nudi beskrajne i izvanredne mogućnosti za nezaboravnu avanturu. Start za planinski biciklizam je u samom glavnom gradu Sarajevu odakle se vozi preko olimpijskih planina Igmana i Bjelašnice, pa sve do Lukomira, najviše nadmorske tačke u zemlji”, navodi se u tekstu.

Dodaje se kako, osim ove lokacije, postoje i mnoge druge prekrasne destinacije, uključujući i područje planine Prenj, planinskog masiva Dinarida na jugu Bosne i Hercegovine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

(Anadolija/dh)

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME