policija hrvatska 1 696x366 1


AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

Tokom obavljanja nadzora rada ugostiteljskih objekata, policijski službenici PU splitsko-dalmatinske su u Dugopolju zatekli kako je ugostiteljski objekt u vlasništvu 40-godišnjaka radio.

Suprotno odluci o nužnim epidemiološkim mjerama, u lokalu je bilo više osoba, a na objektu se nalazio i pečat iz prethodnih postupanja, postavljen od strane Državnog inspektorata.

Kako je izvijestila PU splitsko-dalmatinska, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela Širenje i prenošenje zarazne bolesti te Skidanje i povreda službenog pečata i znaka, protiv 40-godišnjaka bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom tužilaštvu, piše Večernji.hr.

Napominjemo kako je prilikom obavljanja nadzora u posljednja četiri mjeseca više puta tvrđeno kako je spomenuti ugostiteljski objekt radio suprotno odluci o nužnim epidemiološkim mjerama te su 40-godišnjem vlasniku, a zbog sumnje u počinjenje prekršaj iz čl. 9. kažnjivo po čl.46.st.1.t.6. Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti, uručene obavijest o počinjenom prekršaju, dodaju iz PU.