hapsenje ilustracija
AUTOR: H.D.
DATUM: lis 21, 2021 @ 10:55
KATEGORIJA: Crna Hronika
FIXGEHALT

Policijski službenici Policijske stanice Bileća, dana 20.10.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala S.A. iz Bileće, zbog sumnje da je počinilo krivično djelo „Razbojništvo”.

NER FIT

– Pripadnici Policijske uprave Trebinje postupajući po naredbi Okružnog suda u Trebinju, izvršili su pretres kuće, pomoćnih prostorija i vozila koje koristi lice inicijala S. A., te tom prilikom pronađeni i privremeno oduzeti tragovi koji mogu poslužiti u rasvjetljavanju krivičnog djela Razbojništvo, koje se dogodilo istog dana u Nikšiću, Republika Crna Gora – saopšteno je iz PU Trebinje.

U oružanoj pljački u Nikšiću, u kojoj je jučer ujutru život izgubio radnik obezbjeđenja Ljubiša Mrdak, oteto je oko 380.000 hiljada eura, saznaje nezvanično portal RTCG.

Mrdak, koji je teško ranjen u pljački, podlegao je povredama, potvrđeno je Portalu RTCG iz Kliničkog centra Crne Gore.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Do pljačke je došlo oko devet sati ujutru u Ulici Njegoševoj. Policija traga za razbojnicima, a kako navode pronašli su i zapaljeno vozilo za koje se sumnja da je korišteno u izvršenju ovog krivičnog djela.

Mediji su prenosili da su pljačkaši terencem tablica iz BiH pobjegli u nepoznatom pravcu. Prema nezvaničnim informacijama, novac je dopremljen zbog isplate penzija.

LIDER