Uhapšen kamiondžija iz BiH: U cisterni krio 300 kg droge

615da303a88f6 droga
Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Crnogorska policija, u saradnji sa službenicima Uprave prihoda i carina, spriječila je krijumčarenje skoro 300 kilograma marihuane.

Kako je saopšteno iz tamošnje policije, droga je pronađena u cisterni MAN kojom je upravljao M. M. iz Sarajeva.

“Teretno vozilo – kamion sa cisternom marke MAN, kojim je upravljalo lice M. M. iz Sarajeva, podvrgnuto je skenerskoj kontroli na carinskom terminalu, prilikom koje je u prednjem dijelu cisterne uočen improvizovani štek u kojem su pronađena 54 pakovanja navedene opojne droge težine oko 280 kilograma”, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

ČITAJ JOŠ:  SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD ZENICE: Automobil završio na krovu

Sarajlija je uhapšen po nalogu državnog tužioca Višeg državnog tužilaštva u Podgorici zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštene priozvodnje, držanja i stavljanja u promet opojnih droga.

“Uprava prihoda i carina u saradnji sa ostalim nadležnim službama svakodnevno sprovodi aktivnosti na otkrivanju i suzbijanju svih vrsta krijumčarenja, sa posebnim fokusom na otkrivanju nelegalnog prometa akciznih proizvoda i prometa narkotika”, navode iz Uprave.

GODISNJICA
MARKETING