Portal 072info

Uhapšen muškarac zbog nanošenja povreda policajcu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su muškarca čiji su incijali D.V. iz Zvornika zbog droge i nanošenja povreda policijskom službeniku.

Preduzimajući planske aktivnosti usmjerene na sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe droge, a na osnovu prikupljenih saznanja, policija je u unutrašnjosti jedne od zvorničkih stambenih zgrada pronašla biljnu materiju koja svojim izgledom asocira na marihuanu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Policija je radeći na rasvjetljavanju ovog događaja zatekla D.V. prilikom pokušaja da uzme plastične kese u kojima se nalazi biljna materija, saopšteno je danas iz Polcijske uprave Zvornik.

Nakon što je policija pokušala preduzeti zakonom propisane mjere i radnje, osumnjičeni je napao policijskog službenika, nanijevši mu povrede, nakon čega se udaljio sa lica mjesta i zatvorio u stan koji se nalazi u istoj stambenoj zgradi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

O ovom jučerašnjem događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, kao i sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Zvorniku.

Na osnovu naredbe i saglasnosti Osnovnog suda policija je izvršila pretres stana koji koristi osumnjičeni i pronašla određene predmete koji mogu poslužiti kao dokazi u krivičnom postupku, a osumnjičenog uhapsila.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim, a sve dalje mjere i radnje preduzimaće se pod nadzorom postupajućeg tužioca.

Podijelite članak
  • 7
    Shares
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Počitajte još

Potresna ispovijest očuha: Supruga je htjela kroz plamen da uđe, nismo mogli da spasimo našu Nikolinu

072info.com

Bosancu u Njemačkoj prisjela sarajevska Drina: Doplatio je 12 KM za svaku paklicu

072info.com

Muškarac poginuo u sječi šume, udario ga konj prilikom izvlačenja drva

072info.com
REKLAMA
KRAJ REKLAME

Zapratite nas na FB! (PROMO)