Uhapšeni delegati SDS-a, na sjednici pretukli kolegu iz SNSD-a

Objavljeno:

Policijski službenici Policijske uprave Foča lišili su jučer slobode M.K. i O.B., oba iz Foče zbog počinjenog krivičnog djela Tjelesna povreda, piše N1.

“Naime, dana 03.03.2022. godine Policijskoj upravi Foča je prijavljeno da je u sali Centra za kulturu i informisanje Foča, prilikom održavanja redovne sjednice Skupštine opštine Foča, došlo do fizičkog napada između  M.K., O.B. i M.N. iz Foče. Tom prilikom M.N je zadobio tjelesne povrede, istom je pružena ljekarska pomoć u Domu zdravlja Foča nakon čega je otpušten na kućno liječenje”, navodi se u saopćenju PU Foča.

Kako N1 saznaje, riječ je o delegatima SDS-a Ognjenu Bodirogu i Miloradu Kostiću koji su uhapšeni jer su napali delegata iz SDS-a Milana Nikolića.

O svemu obavješten dežurni tužilac Okužnog javnog tužilaštva Trebinje koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje u cilju dokumentovanja ovog krivičnog djela.

K.H. | 072INFO
K.H. | 072INFO
Portal 072info.com najčitaniji je internet portal u Zeničko-dobojskom i Srednjobosanskom kantonu, ali i šire sa četiri miliona mjesečnih posjeta (garantuje Google Analytcs) i najpopularniji portal na društvenim mrežama gdje nas prati 200.000 ljudi!

Podijelite članak:

spot_img
spot_img
spot_img

Popularno

Još sličnih objava
VEZANO

Do sada neviđen snimak: U prostrorijama SNSD-a žurke za maturante, zabavljala ih Tea Tairović

I ovog vikenda društvenim mrežama kruže fotografije i snimci...

DETALJI AKCIJE “META”: U ZDK uhapšeno 25 osoba, za četiri se osobe traga

U nastavku operativne akcije "Meta", koja se po naredbama...

Crnogorac i Srbin pali u Beču tokom primopredaje droge: Pronađen heroin i novac

U Beču je uhapšen jedan državljanin Srbije i jedan...

Prijetio pištoljem u kafani pa uhapšen

Pripadnici Policijske uprave Banja Luka uhapsili su Z.P. iz...