Uhvatila muža s prostitutkom pa ga istukla kao vola u kupusu (VIDEO)

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Šta se dešava kada jedan partner uhvati drugog u preljubi, imali smo priliku nebrojeno puta da vidimo u raznim snimcima  koji su osvanuli na mrežama.

Gologuzi preljubnici bježe glavom bez obzira, žene nasrću i fizički se obračunavaju sa muževima, a i njihovim ljubavnicama, a kaznu koja je zadesila jednog muškarca, ne biste poželjeli ni najgorem neprijatelju…

Žena po imenu Aju Palola odlučila je da javno osramoti svog nevjernog supruga tako što je video koji prikazuje kako ga je uhvatila u preljubi objavila na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako Aju ne da ćuška, već dobrano mlati supruga koji se našao u krevetu sa prostitutkom. Mladić, očigledno mnogo sitniji od supruge, uhvaćen je u hotelu, go do pojasa i u šortsu, dok je prostitutka bila samo u donjem vešu.

Iz Ajinih prethodnih objava se vidi da se incident zapravo dogodio nedjelju dana prije nego što je video postavljen. Međutim, kako joj niko od njegove porodice nije vjerovao, očajna i ogorčena, odlučila je da video postavi na mreže da ga svi vide.

Čak je dodala i muževljevu prepisku sa makroom, a u kojoj se cjenku i traži popust na usluge prostitutke.

Međutim, muž nije bio jedini koji je na svojoj koži osjetio gnjev ljutite supruge. I nesrećna prostitutka je dobila dobre batine. Aju je čak uzela i stolicu i nekoliko puta je bacila na muža…

Korisnici mreža su poručili Aju da joj je “bolje bez tog bijednika koji ne može pošteno ni da plati ku*vu, već se cjenka”, a čestitali su joj i na tome što ga je pošteno izlemala, prenosi “Mondo“.