Portal 072info

Ukućani Velikog brata gladni i ljuti

Kuću Velikog Brata prošloga petka napustila je Andrea. Nakon zadata koje je Veliki Brat dodijelio pojedinim ukućanima situacija je svakim danom sve napetija.

Sedmični zadatak kojeg su dobili Goran i Branislav mogao bi imati dugoročne posljedice za njih obojicu jer su im stanari već opako počeli zamjeriti što imaju novac, a neće da im kupe hranu. Da zakuha stvari još više, Veliki Brat je stanarima omogućio da na televizoru gledaju šta Goran i Branislav govore dok su u ispovjedaonici. Njih dvojica su komentirala da neće nikome ništa kupovati i da ne vide razlog zbog kojeg Mika i Giba, koji najviše protestiraju oko proteinskih shakeova, ne mogu to jesti ako jedu i ostali stanari.

Šokirani stanari su samo u čudu promatrali što se događa, a kako je počelo čini se da će svađe koje su u kući postale svakodnevan scenarij sada postati samo još češće.

Kako je krenulo, čini se da u  kući Velikog Brata do petka neki neće izdržati od gladi. Uzrujani su svi, ali više od gladi, stanare je pogodilo to što Goran i Branislav imaju novac, ali stanarima ne žele ništa kupiti. Mika i Giba su posebno ljuti i razočarani te stalno cvile da su gladni, što je pak u očaj bacilo njihovu majku Radu. Ona plače Velikom Bratu da ne može spavati noćima jer joj djeca gladuju, pa se Veliki Brat smilio i odlučio da će Miki i Gibi dati hranu koju im Rada skuha. Šta se zbiva unutar kuće VB, saznajte u dnevnim emisijima u 20:50 sati na OBN TV.

Goran svoje nedavanje novca za hranu pravda time da štedi kako bi taj novac kasnije dao u humanitarne svrhe, no stanari mu to ne vjeruju.

Mika i Giba su pozvani u ispovjedaonicu gdje su s Velikim Bratom komentirali novonastalu situaciju te su se obojica složili da ne vjeruju da je čovjek poput Gorana humanitarac.

Velikog Brata svakodnevno u programu OBN TV možete pratiti u nekoliko termina, 10:00, 15:00, 19:15 i 20:50!

Podijelite članak