Portal 072info

Ulaznice za EURO 2016. od 25 do 895 eura

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Najjeftinije ulaznice za Europsko fudbalsko prvenstvo kojem će 2016. domaćin biti Francuska moći će se kupiti već za 25 eura, dok će za najskuplje trebati izdvojiti 895 eura, objavio je u utorak Europski nogometni savez (UEFA).

“Želja nam je organizirati veliki festival europskog fudbala i tome smo prilagodili cijene ulaznica i način prodaje. Svi će imati priliku, gdje god se u svijetu nalazili, kupiti ulaznicu putem jedinstvenog internetskog portala koji je vrlo jednostavan za korištenje”, izjavio je za službeni internetski portal UEFA-e čelnik Organizacijskog odbora EURA 2016. Jacques Lambert.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Za 43 od 51 utakmice, koliko će ih biti odigrano od 10. juna do 10. jula, navijači će moći kupiti ulaznice po cijeni od 25 eura, a oko 75 posto ulaznica će biti dostupno navijačima reprezentacija koje će se kvalificirati za završni turnir.

Najskuplje ulaznice će biti one za finale na Stade de Franceu, koje je na rasporedu 10. jula, a za njih će njihovi vlasnici trebati izdvojiti 895 eura.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Poseban portal za kupnju ulaznica od danas, 12. maja, otvoren je za registraciju, a prodaja ulaznica će se obavljati od 10. juna do 10. jula 2015., u istim jednomjesečnom razdoblju u kojem će se sljedeće godine odigravati prvenstvo, a u inicijalnoj fazi prodaje na raspolaganju će biti milijun ulaznica. Nakon ždrijeba za EP koji će biti održan u prosincu, navijačima reprezentacija koje se kvalificiraju na raspolaganju će biti paketi ulaznica kako bi mogli pratiti svoju momčad u svim utakmicama.

Hina

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME