Ulaznice za F1 u Las Vegasu koštaju od 500 do 10.000 dolara

Pridruži se Viber grupi 072info, do najvažnijih vijesti samo jednim klikom: KLIKNI OVDJE
MARKETING
Dozvoljeno preuzimanje dijela teksta uz obavezno navođenje i linkanje izvora odnosno da se kompletan tekst može pročitati na portalu “072info”.

Najjeftinija karta za Veliku nagradu Las Vegasa, koja će u šampionatu Formule jedan biti održana 18. novembra naredne godine, košta 500 dolara, a najskuplja 10.000, saopštili su organizatori trke.

U saopštenju se navodi da će navijačima koji kupe ulaznicu po cijeni od 500 dolara biti omogućena hrana i bezalkoholna pića u neograničenim količinama, ali oni će morati da stoje pored staze.

Za mjesto na tribinama potrebno je izdvojiti do 2.000 dolara za trodnevni program.

ČITAJ JOŠ:  Nova svađa timskih šefova u Formuli 1, iz Mercedesa pljušte optužbe: Sve je otišlo predaleko

Organizatori Velike nagrade Las Vegasa su saopštili da su u prodaju puštene ulaznice za šest zona. Karte za glavnu tribinu koštaju 2.500 dolara, dok oni koji žele da sjede u zoni “PH1 Skajboks” moraju da izdvoje za ulaznice do 10.000 dolara.

Las Vegas je bio domaćin u F1 prije više od 40 godina.

Trka će biti organizovana na čuvenom “Stripu”, stazi koja prolazi pored poznatih hotela i kazina, dugačka je 6,12 kilometara i ima 14 krivina.

ČITAJ JOŠ:  Formula 1 uvodi promjene: Vraćaju se sprint utrke, novi sistem bodovanja

Procjenjuje se da će maksimalna brzina bolida biti 342 kilometra na čas. Dizajn staze je u tri pravca, niza krivina sa velikom brzinom i jedne šikane, a biće voženo više od 50 kruga.

VN Las Vegasa biće održana 18. novembra naredne godine.

Avaz

GODISNJICA
MARKETING