Portal 072info

Umijeće zavođenja: Kako zavesti i potpuno osvojiti ženu

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Suprotno vjerovanju, „Don Juan“ se ne postaje rođenjem. To je muškarac kao bilo koji drugi sa istančanim vještinama i naoštrenim „strijelama” usmjerenim ka ženskom srcu i drugim, češće bitnijim organima. Jednostavno je, ona je božanstvo, vi ste samo smrtnik. Kako je natjerati da ona obožava vas?

Zavođenje
Dolazimo do prvog dijela. Imajte na umu da ako se ovdje prikradu greške do drugog je već teže doći. U većini slučajeva i nemoguće. Prvi utisak koji ostavite je najvažniji. Neka bude za pamćenje. Pokažite joj da ste snažan, odlučan i muškarac koji odiše samopouzdanjem. Warren Farrell autor knjige Mit o muškoj moći i ekspert za muško-ženske odnose kaže: „Dvije najveće prijetnje lijepoj i atraktivnoj ženi su moć i samopouzdanje muškarca“. Uvjerite je da ste vi osoba koja zna zadovoljiti ženske potrebe, psihičke, emotivne i fizičke. Zapamtite, ona ne zna vašu historiju, vi je stvarate. Udijelite kompliment. Držite se jednostavnih i realnih komplimenata kao npr. „izgledaš lijepo“. Dajte joj do znanja da ste vi osoba koja treba da je osvoji ali ne pričajte konstantno o sebi. Slušajte ono što ona priča i nastojte da vaš odgovor bude početak njene nove priče. Vaše trenutno najveće interesovanje je upravo ona. U razgovoru koristite nježnije nadimke kao npr: dušo, srce i nastojte da zvuče tako, nježno. Kada osjetite da je vrijeme pozovite je da izađete ali joj dozvolite da shvati da ste vi baš taj muškarac kojeg je dugo čekala.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Prvi izlazak
Ako ste bili uspješni u prvom koraku i kao nagradu osvojili izlazak proces je na pola gotov. Prva stvar, razgovarajte s njom. Neprijatna šutnja na prvom sastanku zna upropastiti sve čemu ste se nadali. Naravno razgovor neka bude posvećen njoj čak i kada pokušava saznati nešto o vama. Ostanite misteriozni. Pričajte o njenim interesima, gdje sebe vidi u budućnosti, podijelite iskustva u stvarima koje su vam zajedničke. Pokušajte pogoditi njen smisao za humor i nasmijati je ali ne previše napadno. Pričanje viceva ne dolazi u obzir. Izbjegavajte teme kao što su politika, religija, novac i druge djevojke, naravno. Udijelite kompliment vezan za ono što ona radi u životu, ono što ona govori, komplimente o njenoj ljepoti prima svakodnevno.

O seksu razgovarajte ako se slučajno pojavi u konverzaciji. Budite suptilni i tajnoviti o svojoj prošlosti. Niko ne voli hvalisavce u tom polju. Naprimjer možete reći „Spavanje mi je druga najdraža stvar koju radim u krevetu“ i uskratite je za odgovor koja je prva. Ako ste bili dovoljno uspješni već prvi sastanak može voditi do četiri zida. Ako ne, otpratite je kući i ne budite previše napadni sa pitanjem da li će postojati drugi izlazak. Zapamtite vi ste taj koji će zadovoljiti njena osjetila. Ograničite se na tri izlaska. Ako ne postignete ništa ili nešto pogrešno radite ili vas smatra prijateljem, a to nikako ne želite. Ako ste se pak našli u četiri zida na prvom, drugom ili trećem sastanku dolazimo do trećeg koraka.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Ekstaza
Prije svega morate razbiti tzv. „barijeru dodira“ . Počnite sa nježnijim dodirima koji su na granici „prljavog“ , a u domeni pristojnog. Donji dio leđa, stomak, koljena… Dodiri neka budu nježni i blagi. Ako joj nešto pričate spustite ruku na njeno koljeno i dok priča traje povremeno podignite ruku dok govorite ali je vratite. Da ubrzate proces ponudite joj masažu i u pravom trenutku dolazi do krunisanja savršenog trenutka i poljupca. Ako je uživala u vašim dodirima poljubac neće biti odbijen. Kao i dodiri poljubac neka bude nježan. Ne insistirajte na jeziku dok ona sama ne krene na „francuski poljubac“. Fokusirajte se na erogene zone. S anatomskog stajališta to su jednostavno dijelovi tijela na kojima se nalazi mnogo nervnih završetaka i samim tim su osjetljivija. Sa vašeg stajališta to su tačke koje vode do potpunog užitka. To su vrat, uši, abdomen, donji dio leđa, butine, grudi i genitalije. Počnite sa dodirima erogenih zona, a potom i poljupcima istih. Ne žurite. Navikavajte je na svaki dodir postepeno. I na kraju, uživajte u ostatku večeri.

Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME