AUTOR:
Portal 072info

DATUM:

U saobraćajnoj nezgodi koja se desila u noći između nedjelje i ponedjeljka oko 22 i 30 časova u pirotskom naselju Đeram, povrijeđeno je troje tinejdžera, na koje je automobilom svog druga naletjela njihova vršnjakinja A.Đ. (16).

Teže povrede je zadobila P.A.(17), kao i njen vršnjak G.N, dok je K.N.sa lakšim povredama zbrinut i ovdašnjoj Bolnici.

Ovo troje je sjedilo na klupi kod marketa u centru naselja, u i tom trenutku je na njih automobilom naletjela A.Đ, koja je namjeravala da se okrene ili zaustavi. U jednom trenutku, umjesto da nagazi papuču kočnice- stisla je gas i pokosila ih.

Prethodno je isti auto vozila ka gradu, nažalost bez dozvole i, ikakvog iskustva.

Takođe u ponedjeljak, na državnom putu drugog reda kod sela Gojin Dol, nadomak Dimitrovgrada povređen je dečak L.M.(17), U njegov bicikl je udario A.S., iz Željuše svojom lančom i oborio ga.

Tinejdžer je doživeo teške povrede rebara i grudi, a za vozača automobila se ispostavilo da je bio pijan, odnosno da je imao 1,88 primila alkohola u krvi. Istraga se vodi i protiv D.T, traktoriste iz Dimitrovgrada, koji je izazvao sudar sa fićom u kojoj je bio K.V, iz Dimitrovgrada. On je kod mesta Varežište, udario u fiću, koju nije propustio uprkos prvenstvu prolaza i tom prilikom teško povrijedio vlasnika ovog oldtajmera.