Portal 072info

Umrla od vrućine: Curica (5) ostala u autu, našli je mrtvu?!

ILUSTRACIJA
TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Švicarska: Djevojčicu su našli u autu. Pokušali su ju reanimirati, ali nije bilo spasa. Auto je bio parkiran u blizini kamp prikolice u kojoj se obitelj odmarala. Istraga traje

Curica (5) umrla je u utorak oko 20.30 sati u automobilu u kampu «La Piodella» u Muzzanu u Švicarskoj. Majka ju je samu ostavila u vozilu. Tijekom dana temperatura zraka bila je 33 stupnja Celzija. Pretpostavlja se da je curica umrla od vrućine, piše Blick. Službene potvrde za to još nema. Spasioci su je pokušali oživjeti, no nažalost nisu uspjeli, prenosi 24sata.

POLITIČKI MARKETING
Rusmir Isak banner

Osim djevojčice obitelj ima još, prema pisanjima jednih medija, tri kćeri, dok drugi navode da ima tri sina. I oni su bili u kampu. Automobil je bio parkiran 200 metara od kamp prikolice u kojoj se obitelj odmarala. Otac u trenutku tragedije navodno nije bio s njima. Majci je odmah pružena liječnička pomoć pa ju policija još nije ispitala.

“Učinili su sve da ju spase, ali nažalost bilo je kasno”

POLITIČKI MARKETING
A19C0ACA 5A41 413B 9B35 318122A57EA5

– Bio je normalan dan u kampu, svi su bili opušteni, a onda je netko uletio u restoran i počeo panično ispitivati da li je netko liječnik. Nije bilo liječnika ali su u pomoć odmah priskočili ljudi koji su znali dati prvu pomoć. Uskoro je stigla i Hitna pomoć. Učinili su sve kako bi spasili dijete, ali nažalost nisu joj mogli pomoći – ispričali su svjedoci. Obitelj je u tom kampu često provodila praznike.

“Nepošteno je da netko umre u toj dobi”

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
POLITIČKI MARKETING
072 Mirza Husetic 1

– Simpatična obitelj. Majku sam vidio jutros. Ljubazno me pozdravila. Vidjeti dijete u takvom stanju je strašno. Cijelu noć nisam spavao. Obitelj je neutješno plakala. Nepošteno je da netko umre u toj dobi – rekao je svjedok. Istragu je pokrenulo državno odvjetništvo.

– Istražujemo zašto je dijete bilo u autu, kako je dugo bilo u vozilu i zašto nije moglo izaći van – kažu u državnom odvjetništvu.

Istraživanja pokazuju da temperature u autu za pola sata budu za 16 stupnjeva više od vanjskih, a za sat vremena čak 26 stupnjeva. Za djecu su temperature više od 46 stupnjeva opasne po život.

Podijelite članak
POLITIČKI MARKETING
072 Kenan Aida
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME

5C469C74 8C17 4B98 BDF1 9CFAAF69C4F6