2017 06 01t122448z 1262048545 rc137f37ff30 rtrmadp 3 soccer spain fcb valverde 125061 750x422 1
AUTOR: H.D.
DATUM: stu 24, 2021 @ 6:20
KATEGORIJA: Sport / Svijet
FIXGEHALT

U Manchester Unitedu trenutno traže kvalitetno rješenje za trenersku poziciju s koje je tokom vikenda otišao Norvežanin Ole Gunnar Solskjaer.

NER FIT

Po svim informacijama koje nude otočki mediji prva želja Manchester Uniteda je Argentinac Mauricio Pochettino, no trentno se takva opcija ne čini realnom jer on ima čvrstu poziciju, kao i ugovor, u Paris St. Germainu. Argentinac se oglasio i danas na konferenciji za medije uoči utakmice Manchester Cityja i PSG-a koja je na rasporedu u srijedu.

“Sretan sam u Parizu. Znam vrlo dobro ovaj grad. Bio sam ovdje i kao igrač i sad kao trener. Što se događa na drugim mjestima i o čemu se govori, to nisu moje odgovornosti. Ako me bilo što pitate u vezi s tom temom, odgovor će biti isti – sretan sam u Parizu”, rekao je Pochettino.

Britanski napisi jednako tako navode kako je John Murtough, sportski direktor kluba s Old Trafforda, obavio preliminarne razgovore s 57-godišnjim Ernestom Valverdeom, Španjolcem kojem je posljednje radno mjesto bilo u Barceloni. Manchester United je u kontaktu s njim, ali osim toga podrobnijih informacija za sada nema.

Tekst se nastavlja nakon reklame

Od maja 2017. do januara 2020. godine Valverde je trenirao Barcelonu s kojom je osvojio dva naslova prvaka španjolske Primere te je od tada bez posla. Prije toga je najdublji trag ostavio trenirajući Athletic Bilbao u nekoliko navrata, a bio je još trener Espanyola, Olympiakosa, Villarreala i Valencije.

Dok Manchester United traži dugoročnije rješenje na njegovoj trenerskoj klupi se privremeno nalazi Michael Carrick.

LIDER