Unuk bh. muzičke legende podbacio u “Zvezdama Granda”: Đorđe David presudio

Unuk bh. muzičke legende podbacio u “Zvezdama Granda”: Đorđe David presudio

Mirza Pandur, unuk bh. legende Ede Pandura, i Stefan Tomić ukrstili su glasove sinoć u „Zvezdama Granda“, a nakon što su zamalo obojica dobili po šest glasova, Đorđe David je u posljednjoj sekundi povukao glas i tako poslao Stefana direktno dalje.

Svoju odluku roker je detaljno obrazložio.

– Da je došlo do akapele tu bi Mirza bio bolji jer tako je pokazalo dosadašnje iskustvo. Ipak, u programskom djelu je Stefan u prvoj pjesmi bio za klasu bolji i zato sam glasao– rekao je Đorđe.

Dragan Stojković Bosanac je prokomentarisao da Mirza ima ozbiljne uspone i padove i da je za razliku od prošlog nastupa, danas imao nekoliko faulova.

– Pjevaš, malo se trudiš, malo ne… Bio si kao: „Evo mene, evo vas, hajde da idemo kući što prije“. To me nervira jer si moj Sarajlija i ozbiljno ti kažem, nema razloga da tako postupaš nonšalantno jer si talenat. Stefane, bio si odličan prvi put po mojoj mjeri sam dao glas– rekao je Bosanc.

Ana Bekuta, ali i Snežana Đurišić pohvalile su Miloša Markovića koji im pomaže u radu sa kandidatima, a Snježana Đurišić je Mirzi rekla da posluša Bosanca i da poradi na svojoj nonšalantnosti.

avaz

Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

NAJNOVIJE

BISSTOURS