UNUKA JOJ SLAGALA DA DOLAZI POLICIJA: Reakcija bake je hit

BAKATWITEER2 696x390 1
Dobivaj najvažnije vijesti porukom na Viberu: KLIKNI OVDJE

Video u kojem djevojka uvjerava svoju baku da im kući dolazi policija jučer je ‘osvanuo’ na Twitteru. Do sada ga je pogledalo 6.000 korisnika koji su u komentarima pisali emotikone koji plaču od smijeha

Na Twitteru je ‘osvanula’ snimka djevojke za koju mnogi tvrde kako ima ‘najjaču’ baku u Srbiji. Ubrzo se proširila društvenim mrežama i postala hit.

Djevojka je nazvala baku i rekla joj kako ju je zaustavila policija, jer je žurila kod prijateljice pa projurila kroz crveno svjetlo na semaforu. Naravno, našalila se pa je priču slagala.

  •  Baba, baba, slušaj. U problemu sam. Policija me zaustavila jer sam prešla na crveno. Šuti, nemoj se brinuti i nemoj ništa govoriti mami i tati – govori unuka.

Nakon što se baka malo smirila nastavila je s pričom kako je policajcima slagala da je žurila kući jer joj je baka pala te da je sama i treba joj pomoć. Predložila joj je da negdje legne kao da je pala jer je policajac prati do stana kako bi provjerio priču.

Baka se bez pogovora složila, a kada je unuka ušla u spavaću sobu, baka je ležala pokraj prozora. Djevojka se počela smijati, a potom je prekinula snimku dok je baka počela vikati na nju.