Portal 072info

UPIS U TOKU: Ogromna zainteresovanost za Centar za strane jezike “Linguateam” u Zenici (FOTO)

Centar za strane jezike “Linguateam” za svega tri mjeseca postojanja u Zenici bilježi veliki broj zainteresovanih kandidata, a koji su prepoznali stručnost i profesionalnost osoblja koje svojim kandidatima na najkvalitetniji način održava časove stranih jezika.

Tako trenutno broje pet grupa i to četiri intenzivne (A1 i A2 i B1 i B2) kao i jednu standardnu grupu A2, a koji će sa kursem završiti 10. septembra. Sve veća zainteresovanost za trenutno najboljim i najpovoljnijim centrom za strane jezike u zeničkoj regiji rezultat su kvalitetnih časova i nastave, a što su kandidati vrlo brzo prepoznali.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– U Centar za strane jezike “Linguateam” dolazim već dva mjeseca i mogu kazati kako sam prezadovoljna stečenim znanjem. Da stvar bude interesantnija, nikada do sada nisam imala doticaja sa njemačkim jezikom, ali za samo nekoliko časova pomak u mom znanju bio je evidentan upravo zahvaljujući profesoricama koje su stručne i profesionalne – kazala je za 072info Amina Hodžić.

Riječi hvale imao je još jedan polaznik ovog respektabilnog centra, Alen Gračić, koji je podijelio svoje jednomjesečno iskustvo u LINGUATEAM-u.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

– Prije mjesec dana nisam znao kazati ništa, međutim sada dosta toga zahvaljujući kvalitetnom obrazovanju znam. Mišljenja sam kako bi i drugi trebali upisati ovaj centar jer ovdje rade isključivo profesionalci, a kvalitetna nastava i posvećenost predavača samo su motiv više da kroz jedan takav odnos što lakše i bolje steknemo neophodno znanje.

Interesantno je i to kako Linguateam nastavu vrši i vikendima, a da bez obzira na sve veću popularnost cijene nisu mijenjali. Dakle, još uvijek su u toku promotivne cijene koje su najjeftinije u gradu, a valja pomenuti kako je u cijenu uračunata i simulacija ispita.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Upis za nove kandidate je u toku, a nove grupe sa časovima startaju 14. septembra što bi definitivno svima vama trebalo biti motiv više da već sada kontaktirate Linguateam i budete dio velikog broja zadovoljne zeničke javnosti koja uživa družeći se i učeći strane jezike.

– Nastavu pohađam već mjesec dana i mogu kazati kako sam više nego zadovoljna, profesorica je krajnje profesionalna i svojim pristupom olakšava nam da što jednostavnije steknemo neophodno znanje. Mislim da je ovo prije svega jedna profesionalna škola stranih jezika, te da bi svi trebali upisati upravo Linguateam jer će ovdje zaista naučiti ono što im je potrebno – kazala je jedna od polaznica ovog centra, Aida Bajrić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME

Naš portal također je posjetio ovaj eminentni centar za strane jezike, gdje smo zatekli veliki broj zadovoljnih polaznika centra, a koji su imali isključivo riječi hvale za centar, nastavu ali i stručno osoblje. Podsjećamo kako je u toku upis za sve one koji žele steći kvalitetno znanje, a da sve informacije možete dobiti putem broja telefona 062/890-439 i 061/084-709, a možete ih posjetiti i na Facebook-u klikom OVDJE.

Kako je to izgledalo u Centru za strane jezike “Linguateam”, gdje smo zatekli opuštenu radnu atmosferu, pogledajte u fotogaleriji Adisa Alića?!

[Galleries 611 not found]

TEKST SE NASTAVLJA NAKON REKLAME
KRAJ REKLAME
Podijelite članak
REKLAMA
KRAJ REKLAME
REKLAMA
KRAJ REKLAME