Portal 072info

UPIS U TOKU Uspješna godina za zenički Centar za strane jezike “Linguateam” (FOTO)

Centar za strane jezike “Linguateam” Zenica definitivno je proteklu godinu poslovao u znaku uspjeha, budući da je za nešto više od sedam mjeseci poslovanja kroz ovaj respektabilni centar prošao veliki broj zadovoljnih polaznika koji su stekli znanje iz stranih jezika.

Kraj 2015. godine u “Linguateam-u” završen je podjelom paketića polaznicima najmlađe grupe “Lingua kid’s”, koji su oduševljeni ovim gestom ali i prezadovoljni načinom pristupa profesora. Ova najmlađa grupa također je iz dana u dan sve brojnija, a svi zainteresovani još uvijek se mogu priključiti kako bi bili dio velikog broja zadovoljnih polaznika koji žele naučiti strani jezik.

Osim navedenog, kako smo to navikli od ovog eminentnog centra, “Linguateam” potpisao je ugovor sa “OMEGA” karticama, tako svi oni koji posjeduju ovu karticu ostvaruju popust od 10 % na intenzivni kurs stranog jezika, ali i 15 % popusta na standardni kurs.

Podsjetimo, u protekloj godini centar je organizovao izlete sa svojim polaznicima, dok je najveći pečat ostavilo putovanje u Graz, a kako ističu iz “Linguateam-a” u godini koja je pred nama svakako će nastaviti sa izletima ovog tipa.

Poretkla godina ostat će u znaku uspješno položenih OSD-ovih certifikata, a posebno se ponose što je veliki broj polaznika ovog centra dobio posao u Njemačkoj, najviše u medicinskoj struci.

– Prezadovoljan sam dosadašnjim radom u centru, profesori su zaista profesionalni i pružaju nam neophodno znanje. Moram priznati da ranije nisam pretjerano poznavao njemački jezik, ali za kratko vrijeme uz profesionalan pristup i zavidno znanje profesora uspio sam savladati dosta toga. Osim što je na prvom mjestu polaznik i usvajanje znanja, naši profesori oduševljavaju nas inovacijama, izletima i mnogim drugim stvarima koje su zaista za svaku pohvalu – kazao je svoje impresije Kerim Berberović, polaznik centra.

UPIS U TOKU

Podsjetimo još jednom, upis je u toku za sve zainteresovane i to:

– Linguakid’s – najmlađa grupa centra
– Za intenzivne nove grupe
– Linguateen’s – za srednjoškolce, upis moguć na intenzivni tronedjeljni kurs
– Inezivna nastava u toku raspsuta za polaznike koji prelaze na B1 nivo, budući da su svi polaznici do sada sa uspjehom položili A2 nivo

Kontaktirajte Centar za strane jezike “Linguateam” (posjetite ih na Facebook-u klikom OVDJE) i budite dio velikog broj zadovoljnih korisnika, koji imaju isključivo riječi hvale za ovaj centar koji je za svega nepunih osam mjeseci postojanja postao broj jedan u zeničkoj regiji.

[Galleries 722 not found]

Podijelite članak